باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان- آیین بزرگداشت روز ملی سینما و برگزاری یادمان فرامرز مهرجو در مسجدسلیمان و با حضور اهالی هنر، تئاتر و سینما به همراه خانواده زنده یاد فرامرز مهرجو برگزار شد. بخ گزارش سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان سید فرید موسوی سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی ضمن تبریک فرا رسیدن روز ملی سینما از همه مدیران و روابط عمومی های مسجدسلیمان خواست از سینما فرهنگ مسجدسلیمان حمایت و اجازه ندهند این سینما که با مکشقات فراوانی راه اندازی شده است به تعطیلی کشانده شود. وی گفت:مسجدسلیمنا تاریخی عظیمی در هنر و صنعت سینما دارد و همین دلیلی شد که پس از درخواست از مدیرکل محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئولین فرهنگی استان مجوز راه اندازی سینما فرهنگ صادر شود. سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: باید بیش از پیش توجه جامعه و عموم فعالان حوزه صنعت و اقتصاد را به اهمیت علم و فناوری در پیشرفت کشور جلب کنیم و برای این هدف میتوان از زبان هنر یا به کلام بهتر، صنعت سینما برای معرفی بهتر، بیشتر و ماناتر دستاوردهای آن بهره بگیریم. موسوی در پایان ضمن تقدیر از خانواده فرامرز مهرجو به دلیل حضورشان در این مراسم، فقدان مهرجو را ضایعه ای اسفناک برای سینمای ایران خواند برای بازماندگان ایشان آرزوی سلامتی کرد.
در ادامه برنامه حبیب تاجمیری ریاست انجمن فیلم و عکس مسجدسلیمان از مشکلات انجمن فیلم و عکس مسجدسلیمان و دشواری های بازگشایی سینما فرهنگ شهرستان گفت و از مردم درخواست حمایت کرد. وی ادامه داد: بازگشایی این سینما بعد از بیست سال امیدی را در دل مسجدسلیمانی ها زنده نگاه داشت. وی ادامه داد: همگان می دانند سینما برگرفته از موضوعاتی ست که در دل جامعه و مردم وجود دارد. و نقش و تاثیر سینما بر زندگی بشر بسیار واضح و روشن است. وی گفت: امروز در دنیا سینما جزیی از زندگی مردم شده است و نمی توان تاثیر آن را بر زندگی مردم نادیده گرفت. از این رو باید کاری کرد تا سینما ها به مراکز اشاعه فرهنگ تعالی بدل شود تا شهروندان نیز در همین مسیر حرکت کرده و بتوانند بستر مناسبی برای تربیت نسل های بعدی ایجاد کنند…
داریوش باقرفر از هنرمندان عرصه ی تئاتر و سینمای مسجدسلیمان نیز در سخنانی فرامرز مهرجو را هنرمندی ارزشمند در عرصه ی تئاتر و سینما خواند و گفت: فرامرز شهنی زاده ۱۳۳۰ مسجدسلیمان و بازیگر سینما و تلویزیون بود که بازی در سینما را از سال ۱۳۶۶ با فیلم هراس به کارگردانی شهریار بحرانی آغاز کرد. او فارغالتحصیل بازیگری و کارگردانی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. از فیلمهای دیگری که فرامرز شهنی در آن ها ایفای نقش نموده، میتوان به بر بال فرشتگان، حمله به اچ ۳، عبور از خط سرخ و خلبان، همچنین سریالهای تلویزیونی ترکشهای صلح[۱] اشاره کرد…وی همچنین توضیحاتی در ارتباط با تاریخ سینمای مسجدسلیمان و هنرمندانی که در این عرصه فعالیت داشته و از مسجدسلیمان به سینمای ایران معرفی شدند توضیحاتی ارائه داد…
حاشیه ها:
مجری گری این مراسم بر عهده آرمان موری احمدی از شاعران و مجریان توانمند مسجدسلیمانی بود.
گروه موسیقی همساز با خوانندگی حسن شیخ رباط به اجرای برنامه پرداختند.
حسین محمدی هنرمند و طنز پرداز مسجدسلیمانی مهمان ویپه این مراسم بود.
در پایان این مراسم از خانواده روانشاد فرامرز مهرجوی شهنی همچنین فعالان و یاریگران سینما در مسجدسلیمان تقدیر شد.