دکتر علی سرمست: مردم شریف مسجدسلیمان بدانند مجموعه بهداشت و درمان از روز اول هیچ پنهان کاری با مردم نداشته است/صرف تعطیلی مغازه ها و ادارات برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا کافی نیست / آمار پائین و توقف مرگ و میر طی ۲ ماه گذشته نشان می دهد مجموعه درمان شهرستان توانسته است به وظیفه خود بخوبی عمل کند/ امیدوارم با همراهی و همکاری مردم و اصناف، پرهیز از حضور در مراسمات، مهمانی ها و… گامهای مؤثری در راستای کنترل بیماری کرونا در شهرستان مسجدسلیمان برداشته شود..
باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان- دکتر علی احسان پور، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: از دیروز تا امروز ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۷۶مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ در خوزستان شناسایی شد که با احتساب این موارد کل موارد به ۴۴۵۹ نفر افزایش یافت.
موارد جدید به تفکیک شهرستان
اهواز ۷۱ مورد
اندیمشک ۳ مورد
ایذه ۱ مورد
باغملک ۶ مورد
باوی ۱۳ مورد
مسجدسلیمان ۵ مورد
بهبهان ۱ مورد
حمیدیه ۳ مورد
دشت آزادگان ۱ مورد
شوشتر ۱۵ مورد
کارون ۱۶ مورد
ماهشهر ۴مورد
دزفول ۲۳مورد
شوش ۵ مورد
رامهرمز ۷ مورد
رامشیر۲ مورد بوده است.
در طول ۲۴ ساعت گذشته متاسفانه ۱۱ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در خوزستان جان باختند تا فوت شدگان به ۲۹۰ مورد برسد. در حال حاضر ۵۲۰ بیمار در بیمارستان های استان تحت درمان هستند و خوشبختانه ۳۶۴۹ بیمار با تلاش های شبانه روزی کادر درمان پس از بهبودی از مراکز درمانی استان ترخیص شدند.
به گزارش سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان با مثبت اعلام شدن ۵مورد جدید تعداد مبتلایان به کویید ۱۹ در مسجدسلیمان به ۷۵نفر رسید. همچنین در حال حاضر ۱۲نفر در بیمارستان ۲۲ بهمن بستری هستند. از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا امروز متاسفانه ۵ نفر نیز در مسجدسلیمان جان خود را از دست داده اند. دکتر علی سرمست مدیر شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان نیز در گفتگو با سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان گفت: صرف تعطیلی مغازه ها و ادارات برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا کافی نیست و ضروری ست تا همشهریان گرامی با پرهیز از حضور در مراسمات عزادارای و عروسی همچنین پرهیز از برگزاری مهمانی ها و دید بازدیدهای خانوادگی به کنترل این بیماری کمک کنند. مدیر شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برای جلوگیری از شیوع بیماری بهداشت و درمان تنها ۳۰ درصد از اقدامات همچون غربالگری، بیماریابی، انجام تست و…را بر عهده دارد و ۷۰ درصد دیگر بر عهده مردم و نهادهای دیگر است. اما در بحث درمان ۱۰۰ درصد بر عهده مراکز درمانی ست که برابر آمار مجموعه بهداشت و درمان در این ارتباط موفق عمل کرده است… سرمست در ارتباط با شبهات پیش آمده اعلام وضعیت سفید شهرستان مسجدسلیمان و همچنین تعداد فوتی های این شهرستان نیز به خبرنگار باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان گفت: مردم شریف مسجدسلیمان بدانند مجموعه بهداشت و درمان از روز اول هیچ پنهان کاری با مردم نداشته است اما آمار مبتلایان توسط دانشگاه علوم پزشکی ارائه می شود و وظیفه بهداشت و درمان شهرستان تنها انجام تست و ارسال آن به اهواز می باشد که پس از اعلام موارد مثبت توسط دانشگاه علوم پزشکی درمان بیماران توسط ما انجام می شود که خوشبختانه آمار پائین و توقف مرگ و میر طی ۲ ماه گذشته نشان می دهد مجموعه درمان شهرستان توانسته است به وظیفه خود بخوبی عمل کند. دکتر سرمست همچنین در ارتباط با بعضی شبهات مربوط به دفن یکی دو مورد بیمار کرونایی در روزهای اخیر در مسجدسلیمان نیز گفت: یکی دو مورد بیمار کرونایی مسجدسلیمانی ساکن شهرهای دیگر وجود داشت که پس از فوت بنا بر درخواست خانواده های شان با رعایت پروتکل های بهداشتی و اجازه رسمی مراجع و با نظارت کامل مجموعه بهداشت و درمان به خاک سپرده شدند. وی ادامه داد: این افراد نه در مسجدسلیمان مبتلا و نه درمان شده بودند بلک مسجدسلیمانی های ساکن شهرهای دیگر بودند که بنابر درخواست خانواده های شان در زادگاه خود به خک سپرده شدند…
علی سرمست در پایان سخنان خود گفت: اگر نکات بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی رعایت نشود چشمانداز رضایت بخشی نخواهیم داشت لذا لازم است مردم و کسبه رفتارهای بهداشتی خود را تشدید کنند و علاوه بر پرهیز از ایجاد تجمع، فاصلهگذاری اجتماعی را نیز در هر شرایطی رعایت کنند. وی ابراز امیدواری کرد با همراهی و همکاری مردم و اصناف، پرهیز از حضور در مراسمات، مهمانی ها و… گامهای مؤثری در راستای کنترل بیماری کرونا در شهرستان مسجدسلیمان برداشته شود…