وی با اشاره به اینكه بیكاری در خوزستان بیداد می كند، گفت: طبق وظایف تعریف شده در این وزارتخانه باید به شرایط موجود در خوزستان توجه جدی شود. بحران اول خوزستان، بیكاری است و آمار غیر واقعی ارائه شده كه نرخ بیكاری خوزستان را هشت درصد اعلام كرده را رد می كنیم.
دکترجلیلی تصریح كرد: واقعیت ها را باید در توزیع سرمایه ها در نظر بگیرند چون با یك نسخه واحد نمی شود برای استانهایی با شرایط مختلف تصمیم گرفت. در سال جاری از محل یك درصد ارزش افزوده، دو هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان برای حوزه بیمه سلامت و تامین اجتماعی به دولت تقدیم كردیم. همچنین چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانه ها به دولت پرداخت شد.
وی بیان كرد: دو هزار میلیارد تومان در زمینه بیمه بیكاری پرداختی داشتیم و دولت در این زمینه كمتر از سه درصد عملكرد داشته است. با توجه به شرایط و پیشینه فعالیت صنایع در خوزستان و هم مرز بودن با كشورهای خلیج فارس، باید سرمایه گذاری استان را تقویت كنیم ضمن اینكه همانگونه كه دولت نیم نگاهی به كارگر دارد باید شرایط مناسب برای حضور سرمایه گذار در استان را نیز فراهم كند.
نماینده مردم در مجلس یادآور شد: قراردادهای سفید برای كارگران بی پناه را باید اصلاح كنیم. اگر بپذیریم كه برای كارآفرینان نیاز به منبع مشخصی داریم هیچ منبعی بهتر از صندوق مهر امام رضا(ع) نیست و این صندوق باید به صورت تخصصی به ایجاد اشتغال كه وظیفه اصلی اش است پرداخته و به سایر زمینه ها ورود پیدا نكند.
دکترجلیلی ادامه داد: هزینه های درمان بسیار سنگین است و ما باید به سمت پیشگیری برویم كه این پیشگیری باید در استانهایی كه آلایندگی آب و هوا در آنها بیداد می كند بیشتر انجام شود. آمار بیماری های خاص در خوزستان بسیار بالا بوده و این استان در بیماری دیابت رتبه سوم و در دیالیز هم رتبه چهارم كشور را دارد.
وی تاكید كرد: برنامه های بازنشستگان و سن بالایی كه برای خروج از كار آنها در نظر گرفته اند باید اصلاح شود. وزارتخانه تعاون، كار و رفاه اجتماعی باید علاوه بر پرداخت مستمر، برنامه های حفظ كرامت را برای زندگی آنها در نظر بگیرد. ضریب پرداخت برای شاغلان و بازنشستگان باید در خوزستان بیشتر باشد و در این زمینه با یك فرمول نمی شود در تمام كشور عمل كرد.