گفته میشود، احمدینژاد بنا دارد این دانشگاه را با نام «دانشگاه ایرانیان» راهاندازی کند. بقایی در چند روز گذشته، به دنبال تمدید مجوز مؤسسه خانه انتشارات ایرانیان، فعال کردن مؤسسه خبرگزاری ایرانیان و احیای مجوز دانشگاه بینالمللی ایرانیان خارج از کشور بوده است. در سال ۸۴، احمدینژاد با فرستادن نامهای به خاتمی، خواست در روزهای پایانی، مدیر عوض نکند، عزل و نصب نکند و تصمیمات مالی سنگین نگیرد و تعهدی برای دولت به بار نیاورد.
محمود احمدینژاد در آخرین نشست شورای عالی انقلاب فرهنگی، برای خود مجوز تأسیس دانشگاه در تهران را گرفت. برخی خبرگزاریها در این باره نوشتهاند، از آنجا که مجوز ساخت این دانشگاه برای شهر تهران صادر شده است، شورای عالی انقلاب فرهنگی باید مجوز میداد که این مجوز توسط احمدینژاد گرفته شد.
گفته میشود، احمدینژاد بنا دارد این دانشگاه را با نام «دانشگاه ایرانیان» راهاندازی کرده و بخش مهمی از وقت خود پس از پایان دوره ریاستجمهوریاش را به اداره این دانشگاه اختصاص دهد. اخبار حکایت از آن دارد که حوزه اصلی فعالیت این دانشگاه، فناوری اطلاعات و فناوریهای نوین خواهد بود.
بر پایه این گزارش، خبرهای رسیده حاکی از آن است که در این میان، حمید بقایی از میان یاران احمدینژاد فعالتر از دیگران در این حوزه (حوزههای تأسیس نهادهای جدید برای دولتیهای سابق) مبادرت ورزیده است.
بنا بر این گزارش، در چند روز گذشته، بقایی و تیم همراه وی، به دنبال تمدید مجوز مؤسسه خانه انتشارات ایرانیان، فعال کردن مؤسسه خبرگزاری ایرانیان و نیز اعمال فشار به برخی از مقامات وزارت علوم برای احیای مجوز دانشگاه بینالمللی ایرانیان خارج از کشور بوده است.
ناگفته نماند که بقایی روزهای پرکاری را پشت سر میگذراند، چرا که همزمان به دنبال مکانی برای دفتر رئیس جمهور سابق نیز هست، زیرا به دنبال مقاومت شورای عالی ایرانان خارج از کشور در مقابل تغییر ساختار این دفتر به مقاصد خاص، بقایی به دنبال مکان دیگری برای این کار باشد.
روزنامه بهار در گزارشی احتمال داده ساختمان امور بینالملل نهاد ریاست جمهوری در خیابان لادن که اکنون در اختیار سعیدلو و حمید مولاناست، دفتر رئیسجمهور سابق در نظر گرفته شود؛ مسألهای که احتمالا با نظر مساعد دولت آینده روبهرو نشود.
همه این رخدادها در حالی است که در سال ۸۴، در دوره انتقال قدرت از سید محمد خاتمی به محمود احمدینژاد، وی با فرستادن نامهای به خاتمی خواست که در روزهای پایانی، مدیر عوض نکند، عزل و نصب نکند و تصمیمات مالی سنگین نگیرد و تعهدی برای دولت به بار نیاورد.
منبع/تابناك