باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان- رئیس مرکز بهداشت و شهردار مسجدسلیمان از کشتارگاه دام شهرستان بازدید نمودند. به گزارش سايت خبري باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان رئیس مرکز بهداشت شهرستان با اشاره به این که شعار روز جهاني بهداشت امسال «ايمني غذا از مزرعه تا سفره» مرتبط با شعار ملي «همدلي و همزباني» می باشد،گفت: بدون همدلي و همزباني در متولیان امنیت غذاي شهرستان، زنجيره ايمني غذايي تکمیل نمی گردد.
مهندس نایب فدایی ادامه داد: ایمنی مواد غذایی یک مسئولیت مشترک است و کار در تمام طول زنجیره ي مواد غذایی از کشاورزان، تولیدکنندگان تا فروشندگان و مصرف کنندگان مهم است.وي همچنين بر رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در کشتارگاه دام به منظور پیشگیری از ایجاد خطرات فردی، محیطی و اجتماعی تأكيد كرد. نرگس بهداروند کارشناس ارشد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان نيز با تأكيد بر اين كه گوشت به عنوان یکی از اقلام مهم مواد غذایی مورد مصرف عموم مردم است و رعایت موازین بهداشت و ایمنی فردی برای کارگران (کارت تندرستی، لباس کار، چکمه، عینک و کلاه و…) و بهداشت محیط (بهسازی ساختمان، جمع آوری و دفع فاضلاب و جمع آوری و دفع پسماند وضعیت تهویه سالن ها، نظافت عمومی سالن ها و محوطه، اقدامات لازم برای مبارزه با حشرات، جوندگان و جانوران موذی در کشتارگاه امری مهم و ضروری می باشد؛ چرا که بیشترین موارد آلودگی گوشت مربوط به آلودگیهای ثانویه است که میتواند در یکی از مراحل کشتار، کندن پوست، تخلیه شکم، شستشوی اولیه، حمل و نقل و … اتفاق بیفتد.