باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان/ اسفنديار خدري: یکی از مواردی که ارتباط مستقیم با سلامت مردم و رعایت اصول بهداشتی در آن، تاثیر زیادی در حفظ سلامت و پیشگیری از بیماری ها دارد، موضوع طبخ نان می باشد. به خصوص در شهرهایی مثل مسجدسلیمان که با توجه به این که درصد بالایی از مردم جزء قشر کم درآمد و آسیب پذیر هستند و مصرف نان در این شهر بالاست…
مدتی است که طرحی غیر اصولی و غیر کارشناسانه توسط مسئولین در این رابطه به اجرا در آمده که می تواند تهدیدی بسیار جدی برای سلامت مردم و عامل شیوع بسیاری از بیماری ها باشد. آن هم طرحی است که درب نانوایی ها به صورت هماهنگ از حالت کرکره ای قبلی به صورت توری فلزی تغییر شکل داده شده است. این توری به صورت باز بوده و با توجه به اینکه بیشتر نانوایی ها در محلهای پر تردد و یا کنار خیابانها هستند به راحتی گرد و خاک آلوده و ریزگردها به داخل وسایل طبخ و… نفوذ کرده و سبب آلوده کردن آنها در تمام ۲۴ ساعت شبانه روز هستند. گاها دیده شده که بعضی از خبازان قبل از شروع کار برای تمیز کردن گرد و خاکها یک جارو دستی روی صفحه پخت تنور خود میکشند و بلافاصله شروع به کار می کنند که اینکار نه تنها باعث تمیز کردن آن قسمت نمی شود، بلکه باعث پراکنده کردن مجدد گرد و خاک بر روی سایر وسایل و مواد می شود. لازم مسئولین ذیربط با توجه و حساسیت بیشتر موارد اینچنینی را مد نظر داشته و برای رفع آن اقدام فوری به عمل آورند.
ایجور مسائل تو شهر طبیعیه