باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان- انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در اسفند ماه ۱۳۹۴ برگزار خواهد شد. سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان به منظور ایجاد فضای شور و نشاط برای برگزاری انتخاباتی پرشور در مسجدسلیمان برای اولین بار در تاریخ ۲۷ اسفندماه ۹۳ اقدام به انتشار لیست اسامی نامزدهای احتمالی شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه ی مسجدسلیمان کرد. این نهمین لیست منتشر شده توسط سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان است که در این لیست
طبق آخرین شنیده ها:
عسكر ظاهري، رضا جباري: تا امروز در ليست كانديداهاي احتمالي حضور داشتند اما به احتمال زياد در انتخابات اسفندماه شركت نخواهند كرد و نام آن ها از ليست جديد حذف شده است.
مسعود عوض زاده ، بیژن یوسفی: عده اي معتقدند احتمال حضور اين دو نفر كم تر از 30 درصد مي باشد.
دكتر اميدوار رضايي: به روال سال هاي گذشته تا آخرين روزها كسي از حضور يا عدم حضور ايشان مطلع نمي شود و شايعات در ارتباط با حضورايشان تا روزهاي آخر ادامه خواهد داشت اما در آخرين لحظات به صحنه ي رقابت ها خواهد آمد.
تازه ترين خبرها:
صادق يزدي مديركل سابق آموزش و پرورش عشاير خوزستان به احتمال زياد وارد عرصه انتخابات دهم مجلس از حوزه مسجدسليمان خواهد شد.
لازم به ذكر است: ستاد انتخابات در اطلاعیه شماره 2 خود اعلام کرد که زمان ثبت نام از داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی از تاریخ 94/09/28 به مدت یک هفته تعیین گردیده است.
به گزارش سايت خبري باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان بر اساس این اطلاعیه انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور با موافقت شورای نگهبان در تاریخ 94/12/7 برگزار می شود.متن کامل اطلاعیه به شرح ذیل است:بسم الله الرحمن الرحیمبه آگاهی هم میهنان عزیز می رساند با توکل به خداوند متعال و عنایات حضرت ولی عصر(عج) انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور با موافقت شورای محترم نگهبان در تاریخ 07/12/1394 برگزار می شود، و زمان ثبت نام از داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی از تاریخ 28/09/1394 به مدت یک هفته تعیین گردیده است.
در اجرای تبصره 6 ماده 29 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی مراتب زیر اعلام می گردد:
با استناد به ماده 29 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی اشخاص زیر به واسطه مقام و شغل خود از داوطلب شدن محرومند و تأکید می گردد داوطلبان مشمول بندهای این قانون تاتاریخ 28/3/94 از سمت خود استعفا خواهند داد.
الف ـ اشخاص زیر از داوطلب شدن در حوزه های انتخابیه سراسر کشور محرومند مگر اینکه حداقل شش ماه قبل از ثبت نام از سمت خود استعفاء نموده و به هیچ وجه در آن پست شاغل نباشند :
1- رئیس جمهور و معاونین و مشاورین وی .
2- دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و معاونین وی .
3- مشاورین معاونین رئیس جمهور .
4- رؤسای دفاتر سران سه قوه .
5- وزرا و سرپرستان وزارتخانه ها .
6- معاونین و مشاورین وزرا .
7- مـدیران کل و سرپرستان ادارات کل وزارتخانه ها و مدیران کل حوزه وزارتی و رؤسای دفاتر وزرا .
8- اعضای شورای نگهبان و هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات .
9- رئیس قوه قضائیه و معاونین و مشاورین وی .
10- رئیس دیوان عالی کشور و معاونین و مشاورین وی .
11- دادستان کل کشور و معاونین و مشاورین وی .
12- رئیس دیوان عدالت اداری و معاونین و مشاورین وی .
13- رئیس سازمان بازرسی کل کشور و معاونین و مشاورین وی .
14- رؤسا و سرپرستان سازمانها و ادارات کل و ادارات عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و جانشینان و معاونین آنان در سراسر کشور .
15- رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و معاونین وی .
16- رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران و معاونین وی .
17- استانداران .
18- معاونین و مشاورین استانداران .
19- فرمانداران .
20- بخشداران .
21- شهرداران و رؤسای مناطق شهرداری .
22- رؤسا و سرپرستان سازمانهای دولتی .
23- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی .
24- اعضای هیأت مدیره و مدیران عامل بانکها .
25- اعضای هیأت مدیره و مدیران عامل شرکتهای دولتی و وابسته به دولت که حیطه وظایف و اختیارات آنها به کل کشور تسری دارد .
26- رئیس کل بانک مرکزی ایران و معاونین و مشاورین وی .
27- رؤسـا و سـرپرستـان بنیادهای ( مستضعفان ، شهید ، 15 خرداد ، مسکن ) ، کمیته امداد امام خمینی (ره) ، نهضت سواد آموزی ، سازمان تبلیغات اسلامی ، دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی و رؤسای اتاقهای بازرگانی و صنایع و معادن و تعاون ، معاونین و مشاورین آنان .
28- شاغلین در نیروهای مسلح و وزارت اطلاعات .
ب ـ اشـخاص زیـر از داوطلـب شـدن در حـوزه های انتخابیه قلمرو مأموریت خود محرومند مگر اینکه شش ماه قبل از ثبت نام از سمت خود استـعفا نـموده و بـه هیـچ وجه در آن پست شاغل نباشند :
1- ائمه جمعه دائمی .
2- قضات شاغل در امر قضاء و رؤسای دادگستری شهرستانها و استانها .
3- مدیران کل و سرپرستان دفاتر و ادارات کل استانها و معاونین آنان .
4- مدیران کل و سرپرستان دفاتر و ادارات کل استانداریها و معاونین آنان .
5- رؤسا و سرپرستان ادارات و سازمانهای دولتی و وابسته به دولت و معاونین آنان در استان و شهرستان .
6- رؤسا و سرپرستان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی اعم از دولتی و غیر دولتی و رؤسا و سرپرستان واحدها و شعب آنها .
7- اعضای هـیأت مـدیـره و مـدیـران عـامـل شـرکتهـای دولـتی و وابـسته به دولت در استان و شهرستان .
8- سرپرستان مناطق و رؤسای شعب بانکها در استان و شهرستان .
9- سرپرستان دفاتر سازمان تبلیغات اسلامی در مرکز استان و شهرستان ها .
10- مدیران مراکز صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران.
11- اعضاء شوراهای اسلامی شهر و روستا.
ج ـ اعضای هیأتهای اجرائی و ناظرین شورای نگهبان در حوزه انتخابیه تحت مسئولیت خود .
به موجب تبصره یک این ماده کلیه مقامات دارای عناوین همطراز با عناوین مذکور در بندهای «الف وب» مشمول این ماده می باشند که تشخیص همطرازی با معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور می باشد.
براساس تبصره 2 ماده 29 کسانی که طبق قوانین استخدامی و یا تعهد خدمت ، استعفای آنان منوط به پذیرش آن از سوی مسئولین مربوطه باشد ، قبول استعفا شرط است . همچنین استعفای پرسنل نیروهای مسلح منوط به قبول فرماندهی کل قوا می باشد.
همچنین کلیه اشخاصی که داوطلب نمایندگی مجلس شورای اسلامی بوده و مشمول موضوع این ماده و تبصره 5 آن می باشند، می بایست بر اساس تبصره 3 ماده فوق از تاریخ 28/02/1394 حداکثر به مدت یک ماه گواهی رسمی مبنی بر قبول استعفا و عدم اشتغال خود در پست و مقام و مشاغل یاد شده در بندهای «الف و ب» ماده 29 را از مراجع مربوطه دریافت نمایند.
مطابق تبصره 4 ، جایگزین فرد مستعفی باید از سوی مرجع ذی صلاح بالاتر حداکثر به مدت یک ماه به طور رسمی معرفی شود و فرد مستعفی در آن حوزه مسئولیتی نداشته باشد.
در پایان یادآور می شود که داوطلبان به هنگام مراجعه برای ثبت نام می بایست گواهی رسمی مبنی بر قبول استعفا و عدم اشتغال در پست و مقام و مشاغل یاد شده را که در تاریخ مقرر اخذ نموده اند ارائه نمایند و قبول استعفا بعد از مدت تعیین شده جهت ثبت نام و اعلام داوطلبی انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد پذیرش مراکز ثبت نام نمی باشد. به هرحال انتشار لیست كانديداهاي احتمالي توسط باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان به معنای قطعی بودن حضور این افراد نیست و تنها بر اساس گمانه زنی های محافل سیاسی و برخی شایعات موجود احتمال نامزدی افراد زیر به نظر می رسد. لازم به ذکر است کاندیداهایی که نامشان در لیست وجود دارد اما قصد کاندیداتوری ندارند يا بالعكس می توانند در تماس با مدیر سایت موضوع را اعلام نمايند. لازم به ذكر است این لیست بروز رسانی می شود:
۱- اسماعیل جلیلی
۲- امیدوار رضایی
۳- اسماء سلطانی علاسوند
۴- ابراهیم نوری
۵- بهنام بهزادی
۶- بیژن یوسفی
۷- پروانه مکوندی
۸-پروین اسفندیاری
۹-جهانشاه ارزانی
۱۰- خسرو شاهوند
۱1- صولت احمدی
12- صادق يزدي
۱3- مسعود عوض زاده
۱4- محمدرضا مظفری بابادی
۱5- مالک خدادادی
۱6- مهرداد بهرامی پور
۱7- مراد داودی
۱8- مجید صالح پور باورصاد
19- مازیار مولایی
۲0- علیرضا ورناصری
۲1- علیرضا نقدیپور
۲2- غلامحسین بابادی
باسلام .رای مافقط نخبه ی اتمی ؛دکتر بهزادی فرزند عزیز وغیور mis
باسلام رای ما فقط دکتر اسماعیل جلیلی مردی که با کمترین زمان بهترین عمالکرد از خودش نشون داد
زمانپور جان صنعت هسته ای ما که جمع شد.بعدشم جان تو یکی ازپست های اجرایی حد اقل در سطح یه سرپرستی ساده کاندیدا ی مد نظرت رابگو.؟ایشان در سد ونیروگاه حتی یه پست ساده هم نداشت.کمی واقع ببن باش برادر.رای ما جهانشاه خان ارزانی
سلام من که رای ام رو به استاد مهرداد بهرامی پور میدم به شخص فعالیت و تلاش ایشان را در بیمارستان دیدام. همشهریان بیاید کمی تحقیق کنیم درباره کاندیدها.
آقای بیرگونی دوران خان و رعیت بازی اگه برای شما تموم نشده لا اقل برای ما در قرن 21 قرن علم و ارتباطات و فناوری های روز دنیا من جمله علم هسته ای از بین رفته و ما نیاز به خان و ارباب نداریم نیاز به یک خادم واقعی داریم دلسوز تحصیلکرده دارای سابقه های درخشان در عمران و ابادی ودر مبارزه با فقر و بیکاری و دارای تحصیلات عالی از دانشگاه های معتبر ….
به نظرم در این روزها که مهمترین بحث کشور بحث هسته ای است بهتراست شهر ما از عقب افتادگی و خواب غفلت فاصله گرفته و همچون شهرهای پیشرفته کشور کسی را راهی مجلس کند که قوم گرایی در ان نباشد چون شهر ما در این سالها چوب قوم گرایی را خورده و امار فجیع بیکاری فقر فساد و البته خودکشی که خود گورستان جدا می خواهد این را به اثبات رسانیده و اینک وظیفه ما مردم هست تا با بصیرت واقعی و تحقیق از افراد صاحب نظر و عاقل وانسان کامل فرد اصلح را انتخاب نماییم حال از هر طایفه ای باشد و بنظرم با تمام احترامی که برای عزیزان قائلم دکتر بهزادی را فرد باسواد جوان مومن باشخصیت و دارای سابقه مفید عمرانی علمی پژوهشی می بینم و اعلام ارزوی موفقیت برای ایشان دارم. زنده باد دکتر بهزادی زنده باد دوستداربختیاری
فقط دکتر جلیلی کسی که در بدترین شرایط اقتصادی و
سیاسی کشور عملکردی قابل قبول داشت
به نظرم كارنامه دكتر جليلي با توجه به وضع بد اقتصادي مملكت خوب بود من رأي زياد نميدم ولي اين دوره به دكتر جليلي رأي ميدم
فقط دکتر امیدوار رضایی،شخصیت علمی و برجسته کشور.
جلیلی ؟؟؟؟؟
جلیلی!!!!!!!!
جلیلی…….
ببخشید دستاوردهای 16 ساله دکتررضایی برای شهر چیست؟
دستاوردهای 4 ساله دکتر جلیلی برای شهر چیست؟
آیا به غیر از فقر بیکاری خودکشی عدم عمران و ابادانی شهر و نداشتن حتی فاضلاب شهری و یا حتی ساده ترین مورد نداشتن وسیله ایاب و ذهاب عمومی ناوگان اتوبسرانی مدرن برای شهروندان و هزاران مسئله دیگر است .
باسلام به همه عزیزان خواهشا دورازقوم گرایی حرف بزنیم وکسی روانتخاب کنیم که کارنامه درخشانی داشته باشه چه درشهرستان واستان وکشوری وتواین لیست که من نگاه کردم خیلی ازاین عزیزان انچنان کارنامه ای ندارن فقط درحدشهرستان هستن وخواهشی که ازدوستان دارم کسی روانتخاب کنن قوم گرا نباشه ودلسوزمردم باشه نه فقط شعاربده
فقط ارزانی
فقط
فقط عسگر ظاهری میتونست یه کارای مثبتی بکنه.حیف
سلام رضا عزیزشمادرست میفرماییدواقعا حیف اقای حاج علی عسگر ظاهری شرکت نکرد وگرنه کسی بودکه تمام دوران مدیریتش خدمات زیادی به تمام شهرهای استان کردوچه دردوران بهزیستی وچه دردورانی که هلال احمرکشورواستان بودخدمات ارزشمندی به مردم مسجدسلیمان لالی هفتکل اندیکا کرد
اقای ارزانی الحق لایق رای مردم هم هست ایشان مدیر مردمی و باسواد و از محیط دانشگاه برخواسته است فکر کنم همه مردم موفقیت چهره های سیاسی گذشته را نتیجه جانبداری ایشان می دانند و تازه چهره مطبوعاتی و شجاع و مدبر و از همه مهمتر همه جناح های سیاسی روی اخلاق مداری ایشان توافق دارند به نظر من شانس اول انتخابات هستش و نباید او را دست کم گرفت چون در میان مردم نفوذ خوبی دارد …