باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان- روستای چلو از توابع شهرستان اندیکا از مناطق محروم خوزستان است که با کمبود امکانات رفاهی از قبیل آّب، برق، گاز، امكانات بهداشتي درماني و… در بیشتر مناطق اين بخش مواجه است. به گزارش سايت خبري باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان در پي اتفاق ناگواري كه براي يك نوجوان 12 ساله به نام عليرضا ناصري كريموند در منطقه زاووت روستاي ليري چلو پيش آمد و به گفته يكي از اهالي منطقه به دليل نبود آمبولانس اهالي مجبور شدند ايشان را با موتورسيكلت به درمانگاه برسانند و در نهايت به دليل ايست قلبي منجر به مرگ اين نوجوان شد باعث اعتراض شديد اهالي منطقه به عدم توجه مسئولين به اين روستا شده است و اين اعتراض در نامه اي با 100 امضاء به دفتر سايت خبري باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان ارسال كه در آن خواهان توجه بيشتر مسئولين به اين مشكلات شده اند.
در بخشي از اين نامه آمده است: در گذشته يك دستگاه آمبولانس و نيروهاي اورژانس براي مدتي در مركز بهداشتي و درماني زاووت چلو مستفر بوده كه متاسفانه آمبولانس مذكور در روستاي كوشك مستقر شده است همچنين تا مدتي قبل دو پزشك در مركز بهداشتي چلو مشغول به كار بودند كه آن هم به يك پزشك تقليل پيدا كرده كه با وجود جمعيت زياد اين بخش و همچنين شيوع بيماري هاي فصلي و عدم وجود مراكز درماني در ساير روستاهاي اين بخش يك پزشك به هيچ وجه كافي نيست، همچنين مركز بهداشتي چلو فاقد دارو و امكانات درماني كافي بوده وبعضاً برخي از داروهاي ضروري موجود نمي باشد…
در بخش ديگري از اين نامه آمده است: آقايان مسئول: عدم وجود اورژانس و آمبولانس در مركز بخش چلو موجب گرديده كه در روز سه شنبه مورخ 17 آذر 94 حدود ساعت 12 ظهر نوجوان 12 ساله اي به نام عليرضا ناصري كريموند دچار ايست قلبي شود بعد از 1 ساعت با توجه به بعد مسافت و خرابي جاده اورژانس به محل رسيد كه متاسفانه اين نوجوان و تنها برادر 4 خواهر فوت نمايد به همين دليل خواهان برخورد با مسببين اين حادثه هستيم….
رييس شبکه بهداشت و درمان انديکا نيز در گفتگويي با خبرگزاري ها شايعه فوت نوجوان انديکايي در بخش چلو اين شهرستان را تکذيب کرد. معصومه باقري گفت: نوجوان يازده ساله انديکايي به نام ع-ن که درخانه دچار ايست قلبي شده بود توسط بستگانش به مرکز درماني زاووت بخش چلو منتقل شد. وي افزود: تيم پزشکي مستقر در درمانگاه با تمام تجهيزات موجود تلاش خود را جهت احيا انجام داد، ولي متاسفانه تلاش آنان بي نتيجه ماند.
رييس شبکه بهداشت و درمان انديکا تصريح کرد: بخش چلو در حال حاضر زير پوشش اورژانس پا آب شلال مي باشد که آمبولانس اين پايگاه امروز نيز به درمانگاه زاووت اعزام شده بود. باقري گفت:با توجه به نياز اين بخش ،پيگيري هاي لازم جهت استقرار پايگاه اورژانس در بخش چلو انجام شده و اين موضوع در دستور کار مسئولان شهرستاني و استاني قرار گرفته است…
آنچه مشخص است توجه به روستاها و بخش هاي مختلف شهرستان انديكا خصوصاً در بحث بهداشت و درمان نياز به توجه بيشتر مسئولين دارد، كمبود امكانات درماني سالانه باعث مي شود افراد بسيار در اين مناطق محروم جان خود را از دست بدهند. اين كه بخواهيم همه چيز را خوب نشان بدهيم دردي را دوا نمي كند و اين انتظار مي رود مسئولين نگاه ويژه تري به بحث درمان در اين مناطق محروم داشته باشد تا به سادگي و به دليل كمبود امكانات نرم افزاري و سخت افزاري جان فرزندان مان را از دست ندهيم… همچنين از مسئولين علوم پزشكي مي خواهيم با تشكيل يك كارگروه دلايل اصلي حادثه اخير و مرگ كودك 12 ساله را بررسي و اعلام كنند.
تاسف واسه مسئولین که همیشه قول و وعده پوشالی میدن . قرن 21 نبود امکانات اولیه فاجعه بشری…..
چه کسی پاسخگو هست!؟؟
سلام با عرض تسلیت.
مسعولین مراقب حق الناس باشند.
داغدار کردن یک خانواده
ان هم تک پسر باشد دیگر بدتر.
مراقب نفرین ان خانواده باشید
چرا رسیدگی نمیکنید.
با این بی کفایتی دارید فرزندان مان را می کشید.