باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان/ عزت الله قاسمي: حجت الاسلام اميني امام جمعه مسجدسليمان در خطبه هاي اين هفته نماز جمعه با تبريك اعياد شعبانيه و ميلاد حضرت مهدي (عج) گفت: اگر علما و حوزه ها نبودند معرفت شناسي درست به امام زمان(عج) هم نبود و قطعاً خبري هم از اين همه اعتبار و آبرو وجود نداشت. وي گفت: بايد تشكر كرد از نخبگاني كه نيمه شعبان را روز جهاني مستضعفان نامگذاري كردندكه اين روز را گرامي مي داريم. امام جمعه مسجدسليمان همچنين روز اطلاعات را به سربازان گمنام امام زمان تبريك گفت و اظهار داشت: ممنون اين عزيزان و خانواده هايشان هستيم كه در تمام زمينه ها فعال هستند از برقراري امنيت گرفته تا مبارزه با مفسدان اقتصادي و زمين خواران… امینی در رابطه با روز سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر تصریح کرد : جوانان ما در مقابل لشگرهای تا دندان مسلح دشمن از دیوارهای شرف خرمشهر حفاظت کردند و نشان دادند که اگر استقامت ,توکل و توسل کنار هم قرار گیرند پیروزی های بزرگ بدست می آید . باید از روز سوم خرمشهر که روز پایداری و مقاومت است درس بگیریم برای امروزمان در حوزه اقتصاد به نام اقتصاد مقاومتی و مثل بچه های خرمشهر روی پایمان بایستیم.
وی ادامه داد : ممنونیم از کسانی که این پیامهای سوم خرمشهر را می گیرند مثل مردمان سربلند دزفول که چهارم خرداد را به نام خودشان در تقویم بنام روز مقاومت و پایداری ثبت کردند. انسان اگر روزها را بشناسد درسش را می گیرد و در تاریخ به نام خودش ثبت می کند.
به گزارش سايت خبري باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان نماينده ولي فقيه در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به روز 5 خرداد اظهار داشت: روز 5 خرداد روز غارت منابع مسجدسليمان است، روز چپاول نفت و گاز توسط بريتانيا و به جا گذاشتن انبوهي از اندوه براي بختياري ها و مسجدسليماني هاست. اگر بگويند 5 خرداد در انگليس جشن مي گيرند هيچ كس نبايد متعجب شود چرا كه آن ها چند هزار كيلومتر كوبيدند و آمدند و 97 درصد منابع شهر ما را به غارت بردند و كشورشان را آباد كردند… وي ادامه داد: اي كاش به جاي نفت و گاز در مسجدسليمان همت مي داشتيم و به جاي قدرداني از اين روز قدر جوانان بيكارمان را مي دانستيم، جواناني كه پشت سد بيكاري گير افتاده اند.
امام جمعه مسجدسليمان ادامه داد: 5 خرداد روز شادي نيست بياييد اين روز را روز عبرت و روز حركت به سمت اقتصاد دانش بنيان قرار بدهيم. وي گفت: به جاي اتكاء به نفت و گاز بياييد به صنعت گردشگري و توريسم در شهرمان دامن بزنيم. جايي كه هفت امام زاده، صفه سرمسجد، بردنشاند، آب گرم گلگير و … در آن وجود دارد…
امام جمعه مسجدسليمان با اشاره به فضاي همدلي به وجود آمده در شهر گفت: بايد قدر اين فضا را دانست كه طي چندين سال گذشته كم نظير بوده است. همه دارند تلاش مي كنند تا مشكلات شهرستان را مرتفع سازند كه اين جاي تقدير دارد و بايد درود فرستاد به همه ي آن هايي كه دامن مي زنند به اميد در شهر. وي گفت: به لطف خداوند فضاي خوبي ايجاد شده است و به خوبي فضاي اخلاق و همدلي را داريم مي پيماييم. در همين انتخابات گذشته كسي كه پيروز شد و كسي كه انتخابات را واگذار كرد هر دو پيام مي دهند و از مردم، مسئولين وائمه جمعه و جماعات تشكر مي كنند و از اين كه ائمه جمعه بي طرفي اشان را در انتخابات حفظ كردند از آن ها قدرداني مي كنند. اين مي شود آبرو پيش چشم علما و مسئولين… ايشان همچنين با تقدير از مردم مسجدسليمان گفت: عليرغم همه مشكلات اوج خواسته هاي مردم ما جمع آوري زباله ها و يا آسفالت خيابان هاست كه اين نشان از نجابت مردم ما دارد.
امام جمعه مسجدسلیمان در ادامه درخصوص بازگشت فرماندار مسجدسلیمان اظهار داشت: ما هم رفتن فرماندار را احترام کردیم هم بازگشت ایشان را فوق العاده با شادمانی استقبال کردیم ولی آن چیزی که برای من مهم بود آرامش این شخص بود که زیاد دیدم برخی افراد برای رفتن و گرفتن پست چه داد و بیدادهایی که نمی کنند ولی برای من جالب بود زمانی که فرماندار در مراسم تودیع خود با آرامش از مردم مسجدسلیمان و بختیاری ها تجلیل کرد. حجت الاسلام اميني در بخش پاياني سخنان خود با بيان اين كه اگر استقامت، توكل و توسل در كنار هم قرار بگيرد پيروزي هاي زيادي به دست خواهد آمد به سخنان خود پايان داد.
لازم به ذكر است در حاشيه اين مراسم عده اي از جوانان با در دست داشتن برگه هايي كه روي آن نوشته بود: ما كار مي خواهيم از مسئولين درخواست كردند پيگير مشكلات بيكاري آن ها باشند
با احترا به ایشان ی سوال داشتم گیریم ۶۰ سال اونا نفت مارو چپاول کردن پس تو اون سالها اوضای مردم بهتر بود و تو این ۴۰ سالی که دیگه چپاول نشد پس کو پول نفتش و چرا شهر ما و بقیه شهرهای نفتی و … نابود شدن
با احتران به همه دلسوزان مسجدسلیمان و بختیاری.تصور می کنم همینکه آقای دکتر خدادایان نویسنده کتاب ارزشمند “نیم قرن چپاول مسجدسلیمان”دبیر همایش پنجم خرداد هستند و مجموعه نفت هم طی سالهای گذشته سعی کرده این مراسم را مردمی و با حضور روسای اوپک بصورت بین المللی برگزار کند نوید بخش نگاه نقادانه به موضوع تاریخ نفت است.
امیدوارم اختلاف نظرهای سیاسی باعث نشود فرصت بزرگداشت نقادانه این مناسبت تاریخی مهم در تاریخ ایران و خاورمیانه از مردم شهر اولین ها گرفته شود.شهری که با نفت ایجاد شد و بزرگانی چون شهید بهنام محمدی در آن زاده شدند.
با نظر آقای فرزاد موافقم .متاسفانه اختلاف نظر های سیاسی مسجدسلیمان را به روز سیاه نشانده وهنوز هم ادامه دارد
واقعش اینه که توی مسجدسلیمان خیلی به این فکر می کنند که کار به نام چه کسی تموم میشه واین باعث میشه تموم همت صرف کارهای فرسایشی بشه ونتیجش هم میشه من که جوان ۳۰ساله بی کار هستم .تو را بخدا نویسنده ها صدای ما را به گوش کسانی که همش به دنبال دعواهای جناحی هستند برسانید