• امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
کل اخبار 12386اخبار امروز : 0
7

چرا مديران بهداشت و درمان مسجدسليمان بيش از يك سال دوام نمي آورند؟! / لزوم بررسي دلايل استعفاي پي در پي مديران شبكه بهداشت و درمان شهرستان

  • کد خبر : 24271
  • ۲۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۰

 باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان/ سعيد مرادي: تامین بهداشت و درمان یکی از نیازهای اساسی و حیاتی مردم است و نقص در ارائه خدمات مطلوب بهداشتی و درمانی به جامعه، یکی از نقاط ضعف دولت ها و مسئولين شهرستان هاست كه بيشترين نارضايتي ها از سوي مردم را به همراه خواهد داشت. شبكه بهداشت و درمان، […]

 باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان/ سعيد مرادي: تامین بهداشت و درمان یکی از نیازهای اساسی و حیاتی مردم است و نقص در ارائه خدمات مطلوب بهداشتی و درمانی به جامعه، یکی از نقاط ضعف دولت ها و مسئولين شهرستان هاست كه بيشترين نارضايتي ها از سوي مردم را به همراه خواهد داشت. شبكه بهداشت و درمان، به دليل وسيع بودن خدمات آن ها و تعداد زياد نيروهاي شاغل در اين مراكز مي طلبد با حساسيت بيشتري نسبت به انتخاب مديران اين مراكز اقدام كرد. با نگاهي به چند سال گذشته در مسجدسليمان متوجه خواهيم شد هيچ مديري در شبكه هاي بهداشت و درمان مسجدسليمان بيش از 1 تا 1و نيم سال عهده دار اين مسئوليت نبوده و به دلايل بسيار پس از اين مدت از كار خود استعفا داده اند! و اين سوالي ست كه ذهن هر خواننده را معطوف خود مي كند كه چرا اين اتفاق براي مسجدسليمان مرتباً تكرار مي شود؟ آيا انتخاب اشتباه از سوي دانشگاه علوم پزشكي باعث اين اتفاق است و يا دلايل ديگري دارد؟

دكتر اميد رباني فر در ابتداي سال 93 مسئوليت شبكه بهداشت و درمان شهرستان را بر عهده گرفت كه دركمتر از دو ماه به دلایل مبهمی از مسئولیت خوداستعفا نمود. در همان زمان به گواه يكي از سايت هاي محلي آمده است: یک منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود بارها این مدیر از فضای کاری شبکه بهداشت و درمان ابراز گلایه داشته كه وی را بر آن داشت تا فرار را بر قرار ترجیح دهد…

9 خرداد 93دکتر اسماعیل ایدنی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور طی حکمی دکتر محمدرضا نژادسلامی را به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان مسجدسلیمان معرفی كه در زمان تصدي ايشان بيمارستان 22 بهمن نمره دو افتتاح گرديد. در 25 دي 93 عده ای با پاشیدن اسید بر روی خودرو وی باعث ناراحتی ايشان شدند تا جايي كه وي تهديد به استعفا نمود… دکتر نژاد سلامی در همان روز در گفتگو با سايت خبري باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان ضمن تأیید خبر اسيد پاشي به خودرو ايشان در ارتباط با جزییات این مسئله گفت: خودروم را در بیمارستان ۲۲ بهمن قدیم گذاشته و خودم به بیمارستان نمره ۲ برای پیگیری کارها رفتم که متاسفانه پس از بازگشت متوجه شدم عده ای با اسید به خودروام آسیب رسانده اند. رییس شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان از مسئولین ذیربط درخواست کرد عوامل این حرکت ناشایست شناسایی و مجازات شوند. سرهنگ ظفر فراشی فرمانده نیروی انتظامی مسجدسلیمان نیز در گفتگو با سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان گفت: در این رابطه پرونده ای تشکیل و به جد در حال پیگیری عامل یا عوامل این مسئله هستیم و در صورت شناسایی به شدت برخورد خواهد شد… كه البته خیلی سریع توسط نیروهای امنیتی شناسایی و بازداشت شد.

سرانجام دكتر نژاد سلامي در 14 مهر 94 يعني 13 ماه بعد از انتصاب از سمت خود استعفا و در تاريخ 21 آبان 94 دكتر مصطفي علوي با حكم رياست دانشگاه علوم پزشكي عهده دار اين مسئوليت شد. ساماندهي بيمارستان 22 بهمن نمره 2 و ورود متخصصان به شهرستان از كارهاي اساسي ايشان بود… اما در نهايت و تقريباً 1 سال بعد در تاريخ 26 مهر  ايشان نيز عطاي كار را به لقايش بخشيد و البته همزمان با ايشان چند متخصص ديگر نيز قرار است بار سفر را از مسجدسليمان ببندند و بروند!…

اين كه چه عواملي باعث مي شود هيچ مديري در شبكه بهداشت و درمان مسجدسليمان بيش از يك سال تاب ماندن ندارد را به مسئولين تصميم گيرنده در شهرستان واگذار مي كنيم تا با تشكيل يك كارگروه تخصصي اين مسئله را ريشه يابي و تصميمات لازم را اتخاذ كنند…

يكي از كارشناسان در حوزه بهداشت و درمان در گفتگو با سايت خبري باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان معتقد است: پزشكان خصوصاً متخصصان وقتي در شهرستاني مثل مسجدسليمان به عنوان مدير انتخاب مي شوند به دليل پرداختن و درگيري با مسائل اداري فرصت فعاليت هاي خصوصي آن ها كم تر مي شود و همين مسئله باعث كاهش شديد درآمدشان مي گردد. وي معتقد است هيچ تضميني وجود ندارد يك پزشك خوب مدير خوبي هم باشد و بالعكس پس بايد قبل از اين كه دنبال يك پزشك براي رياست شبكه بهداشت باشيم به فكر يك مدير قوي باشيم… وي بومي گزيني در انتخاب مديريت شبكه بهداشت را نسخه علاج بخش و يكي از راهكارهاي مناسب براي حل اين مشكل عنوان كرد…

يك منيع مطلع در گفتگو با خبرنگار ما گفت: يكي از دلايل استعفاي پي در پي مديران مي تواند دخالت و تحت فشار قراردادن آن ها براي اتخاذ بعضي تصميمات اداري و يا جلوگيري از بعضي جابجايي هاي درون سازماني توسط عده اي محدود باشد و  ادامه داد: گاهي براي جلوگيري از اين تاوان ها مجبور به استعفا مي شويد! البته اين بدان معنا نيست كه همه تقصيرها را به گردن عوامل ديگر بياندازيم چرا كه بعضي از مديران شبكه خود نيز ضعف هايي داشته اند…

علي ايحال انتظار مي رود مسئولين با تشكيل يك كارگروه از افراد توانمند و متخصص ضمن ريشه يابي مشكلات موجود با اتخاذ تصميمات مناسب به تثبيت مديريت در شبكه بهداشت و درمان مسجدسليمان كمك تا ديگر شاهد چنين مسائلي در آينده نباشيم…

لینک کوتاه : https://www.rouyeshzagros.ir/?p=24271

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 8در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 8
  1. درود بر شما جناب مرادی

  2. به نظر شما بهترین شخص برا مدیر شبکه کیست

  3. درود جناب آقای مرادی از انتخاب سوژه بسیار مهم و حائز اهمیت ، پیشنهاد شما نیز جهت بررسی موضوع و تشکیل یک کار گروه بسیار موثر میباشد . البته باید در انتخاب این نفرات جهت تشکیل کمیته بررسی نیز دقت های لازم را انجام داد

  4. آخه عزیزم اینها برای خدمت نمی آیند وهیچکدامشان توانیی خاصی نداشته وندارند!!!!!؟؟؟

  5. افرادتوانمندی دربین پرسنل شبکه بهداشت ودرمان مسجدسلیمان وجوددارد که پتانسیل مدیریت شبکه را دارند.هم باسوادند هم اهل خدمت.آقا یا خانم فرقی نداره.

  6. سلام علیکم
    مقوله بهداشت و سلامت پس از امنیت دومین مهم برای مردم است و تصور این است که وقت آن رسیده که کارهای درست نوسط افراد صالح (دارای صلاحیت حرفه ای)انجام گیرد کار پزشکان ، طبابت است. استفاده از پزشکانی که نه مدیریت خوانده اند نه توان رویارویی مشکلات را دارند فقط هدر دادن و نابود نمودن سرمایه های جوان و بی بدیل این ممملکت است . قطعا کسی که مسئولیتی را می پذیرد قبل از آن به بررسی و مطالعه می پردازد و به اصطلاح بی گدار به آب نمی زند. هیچ کس هم نمی تواند به فردی پستی را تحمیل نماید. تعارف را کنار بگذاریم و با خودمان صادق باشیم چقدر برای انتخاب یک مدیر وقت گذاشته ایم و معیارهایمان برای انتخاب یک مدیر چیست و چقدر بعد از انتصاب یک مدیر بصورت معنوی او را مورد حمایت قرار داده ایم . سئوالاتی می پرسیم که خود جواب آنها را بهتر از هر کس می دانیم . اگر واقعا سئوال دارید چرا به دانشگاهها و دانشگاهیان (محل اصلی حل مشکلات ) مراجعه نمی کنید؟ چرا از دانشگاهیان (نه افرادی صرفا صاحب مدرک هستند) قطعا باید از افراد مدیر و با صلاخیت استفاده شود.

  7. مسئله با انتخاب یک نفر به عنوان مدیر حل نمی شود چون یک سال بعد دوباره همین چرخه تکرار می شود به نظر من کل بهداشت و درمان شهرستان بیمار است. مگر وضع بهداشت و درمان نفت و تامین اجتماعی خوب است مگر نباید اینها به بهداشت و درمان کمک کنند متاسفانه هر دو به صورت نیمه تعطیل هستند بیمارستان لالی هم که یک متخصص هم ندارد فقط مرکز اعزام بیمار می باشد اندیکا و هفتگل هم که اصلا بیمارستان ندارند چه برسد به متخصص. بنابراین مدیر شبکه مسجد سلیمان در اصل کار درمان هر جهار شهرستان را باید مدیریت کند تازه اعمال قدرت مراکز قدرت در استخدام ها اعطای پست ها و انتخاب پیمانکاران هم بر سختی کار می افزاید و چاره ای جز استعفا برای مدیر باقی نمی گذارد

  8. با سلام آقای مرادی عزیز .به خاطر اینکه افراد سیاسی وسیاسی نما با معرفی افرادی که خود از وجود آنان ذینفع هستند این مدیران را نتخاب وبه سیستم تحمیل می نمایند ..از دیرباز تاکنون ادامه داشته و خواهد داشت .لطفا بروید و در این زمینه مطلب بنویسید .سعید عزیز ضمنا افرادی هم در این شبکه حضور دارند که با تفرقه و به حاشیه بردن مدیر موجبات نگرانی ودردسرهایی از این قبیل را برای مدیران فراهم می نمایند .

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.