باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان- به مناسبت دهه مبارک فجر ، مسابقه آشپزی ویژه بانوان شاغل در شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان برگزار شد. به گزارش سايت خبري باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان به نقل از روابط عمومی شرکت مذکور طی این برنامه که به منظور افزایش روحیه و نشاط میان بانوان همکار این شرکت و در هشتمین روز از دهه مبارک فجر صورت گرفت بیش از 40 نفر از بانوان با پخت انواع غذاهای ایرانی، محلی و بختیاری در این مسابقه شرکت کردند.
مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان نیز با حضور در مراسم این مسابقه مراتب رضایت مندی خویش را از مشارکت و فعالیت بانوان در عرصه های مختلف اعلام و از آنان تقدیر و تشکر نمودند.
در ادامه برنامه غذاهای عرضه شده توسط شرکت کنندگان در مسابقه توسط یک کارشناس امور غذا و تغذیه در مواردی همچون چیدمان، تزیین سفره،طعم واقعی غذا، خلاقیت و ابتکار، رعایت موازین بهداشتی و اصالت غذا مورد سنجش قرار گرفته و بارم بندی شد.
پس از جمع بندی مراسم در پایان، خانم ها زینب زمان پور، سیما جعفری و مهین منجزی به عنوان نفرات برتر این مسابقه اعلام و به هرکدام از آن ها جایزه ویژه ای از سوی روابط عمومی اعطا شد. همچنین خانم ها آردین و اکبری نیز به دلیل پخت نان محلی در محل مسابقه از سوی مدیریت جایزه ای دریافت نمودند.