باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان/ سعید مرادی: با نزدیک شدن به انتخابات شوراهای شهر و روستا مثل همیشه این سؤال پیش می آید که به چه کسانی رأی دهیم تا علاوه بر انجام تکلیف شرعی و ملی خود انتخاب درستی هم داشته باشیم؟
شرکت در انتخابات حق قانونی شهروندان در نظام مردمسالاری دینی است، اما اگر در انتخاب مصادیق اشتباه شود این حق قانونی به درستی ادا نخواهد شد. و مردم بعد از انتخابات باید یک دوره ۴ ساله دیگر را هم تحمل کنند و فریاد وا اسفایی که نه دردی از کسی دوا می کند و نه فرصتی تا در تصمیم مان تجدید نظر کنیم…
پس چه باید کرد تا با یک انتخاب اشتباه دچار تضرر نشویم و به این تکرار مکررات پایان دهیم؟!چه شاخصه هایی را باید مدنظر داشته باشیم تا یک انتخاب منطقی و موثق انجام دهیم و به انتخاب سنتی و غیرمسئولانه پایان دهیم…
آن چه مشخص است ماههاست که تعداد زیادی برای حضور در انتخابات شب نشست های خود را آغاز کرده اند. مراسمات عزا و عروسی، سفره کشی های رنگارنگ، کمک به محرومان! و خدمات عام المنفعه! آن هم هر چهار سال یک بار آن قدر تکراری شده است که دیگر برای مردم جذابیت ندارد… در عصر تکنولوژی، خط کشی های قومیتی و طایفه ای اگرچه هنوز سرنوشت بسیاری از شهرها را مشخص می کند اما نتیجه آن همیشه آن قدر تلخ بوده است که شاید تلنگری باشد برای درست تصمیم گرفتن…
با این حال اگر از وضعیت شورای شهر طی ۴ سال گذشته ناراضی هستیم و یا احساس می کنیم در مقایسه با سایر شهرها، شهر ما آن گونه که باید توسعه نیافته است و به اتفاقات سال های گذشته اعتراض داریم اگر چه این نتیجه تصمیم و رأیی بوده که خودمان به صندوق ها ریخته ایم اما می توانیم جبران مافات کنیم و با انتخاب افراد تحصیلکرده و مقید به اصول اخلاقی در پیشبرد تعالی شهرمان قدم های محکمی برداریم. فراموش نکنیم اگر دچار تعصبات قومی شویم و بدون آگاهی و شناخت از توان و ظرفیت افراد رای بدهیم، نه تنها پیشرفتی حاصل نخواهد شد بلکه باعث زائل شدن منابع و امکانات و عقب راندگی شهر نیز خواهیم شد…
همچنین انتظار این است نامزدهای انتخاباتی شورای شهر وعده های دروغین و غیرعقلایی به مردم ندهند، زیرا مردم می دانند کاندیداهایی که وعده دروغ میدهند و همیشه عمل خود را به گردن مسئولان اجرایی می اندازند یا همیشه برخی کارشکنیها را عامل محقق نشدن پروژه های وعده داده شده معرفی می کنند در حقیقت دارند با شعور آن ها بازی می کنند و باعث بی اعتمادی بیش از گذشته مردم به خود می شوند. آنچه مهم است شورای شهر نیازمند افرادی متعهد، توانمند و باسواد از نظر سیاسی و اجتماعی است تا درد شهروندان و جوانان را در فضای واقعی و نه شعاری پیگیری کنند.
فراموش نکنیم امروزه وعده های انتخاباتی از طریق رسانه های مدرن ثبت و ضبط می شوند و به آسانی قابل بازیابی و انتشار مجدد است…
سلام.درود بر تفکر جناب مرادی