باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان/ سعید مرادی: علیرضا حیدری رییس دانشگاه آزاد واحد مسجدسلیمان مدتی ست که از سمت خود استعفاء داده و شنیده ها حاکی از آن است که با استعفای ایشان نیز موافقت شده است. از گوشه و کنار اسامی مختلفی برای جایگزینی ایشان بر سر زبان هاست…
یکی از مهم ترین مشکلاتی که حیدری با آن دست به گریبان بود مشکلات مالی دانشگاه، مطالبات دانشگاه از دانشجویان خصوصاً دانشجویان ترخیص شده و از همه مهم تر معارضین بخشی از زمین دانشگاه آزاد بود که پروندهی آن در دادگستری شهرستان مسجدسلیمان هنوز در دست اقدام است. به جرأت میتوان گفت هزینه ای که دانشگاه آزاد به دلایل مختلف به معارضین پرداخت کرده است بیشتر از هزینه خرید همین اراضی بوده است که کوتاهی های صورت گرفته در ادوار مختلف از دلایل پیش آمدن این مشکل بوده است که توضیحات بیشتر در این مقال نمی گنجد اما ریاست بعدی دانشگاه باید برای حل آن چاره اندیشی کند…
از دیگر مشکلاتی که حیدری ریاست مستعفی دانشگاه با آن روبرو بود و در گذشته نیز به آن اشاره گردید عدم سکونت خانواده ایشان در مسجدسلیمان بوده است به نوعی که ایشان نمی توانست تمام وقت در محل خدمت حاضر و تمرکز خود را برای حل مشکلات دانشگاه آزاد به کار گیرد. متاسفانه مدیران پروازی یکی از مشکلاتی ست که بیشتر شهرها با آن دست به گریبانند. مدیران پروازی، اصطلاحی است خاص برای کسانی که پست و مقام شان جای دیگری ست و خانه و خانواده شان جای دیگر. مدیران پروازی با مشکلاتی فراوانی روبرو هستند و خواسته یا ناخواسته باعث بروز مشکلات فراوانی نیز برای سایرین می شوند. سردرگمی و بلاتکلیفی ارباب رجوع و کارکنان اداره مربوطه، ماموریتهای مکرر با هدف مراجعه به محل کار و تحمیل بار مالی به دستگاه مربوطه، استفاده از خودروهای دولتی و استهلاک و تحمیل بار مالی آن ها به محل کار، تفویض اختیارات غیر قانونی به زیر دستان برای حل و فصل امور در غیاب مدیران، عدم دسترسی به موقع به مدیر در حوادث غیرمترقبه، خستگی ناشی از رفت و آمد رانندگی و تاثیر منفی در روند کیفی و کاری مدیران از جمله مشکلات پیشروی مدیران پروازی است. پس لازم است یکی از شروط در نظر گرفته برای ریاست جدید دانشگاه آزاد سکونت خانواده در همین شهرستان باشد در غیر این صورت قطعاً مشکلات گذشته نه تنها مرتفع نمی شود بلکه به دلایل بسیار بیشتر از گذشته نیز خواهد شد.
دانشگاه آزاد برای حل مشکلات خود علاوه بر این که به یک رییس توانمند احتیاج دارد باید از کارشناسان تخصصی در حوزه های مربوطه استفاده و افراد توانمند و متعهد را جایگزین افراد کم کار و بی تعهد کند. نباید فراموش کرد اصلاح دانشگاهها چه در بعد علمی و چه در بعد تربیتی یکی از عوامل پیشرفت و آبادانی هر شهری است که باید به آن توجه ویژه ای نشان داد.
متاسفانه ۹۰ درصد مدیران شهرستان از نوع مدیران پروازی هستند
درود بر دکتر شهبازی که با تمام این مشکلات به خوبی این دانشگاه رو اداره کردن،وهرگز تسلیم فشارهانشدن،،،نشانه اعتماد به جوانان بومی این شهر غیر از این نیست
خدای یکتا را شاکریم که استعفا داد. مدیر یا رییس تحمیلی همینه چوبش رو مردم میخورن.
آقای ستار از نظر شما مدیری که در دوران مدیریتش یک میلیارد و پانصد میلیون تومان به معارض پرداخت کرده بدون هیچگونه مقاومتی مدیری موفق است؟جدا شدن ۱۳هزار متر از سند زمین های دانشگاه توسط معارض در دوران مدیریت ایشان نشانه موفقیت اوست؟زیانده شدن دانشگاه با نرخ ۳۵درصد نشانه مدیر موفق است؟ و خیلی چیزهای دیگر لطفا کمی مطالعه کنید و بعد اظهار نظر کنید
درود بر دانشگاهیان که موثق اظهار نظر ارئه دادن.تشکر/ تشکر./
قابل توجه نماینده محترم شهر …مهندس ظاهری باید در انتصاب رئیس دانشگاه جدید دقت لازم را داشته باشند و از افراد متخصص و توانمند استفاده کند که بتواند دانشگاه را از این وضعیت بحرانی نجات دهد نه یک مدیر بی کفایت …..اول از همه نفع مردم و جوانان این شهر را در نظر بگیرید و از مدیران پروازی نه تنها برای دانشگاه بلکه دیگر مدیریت های شهرستان جدا پرهیز کند…