باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان- سرپرست اداره کل زندان های خوزستان در بازدید ۶ ساعته خود از زندان مسجدسلیمان، در نشست های جداگانه ای با زندانیان، سربازان و پرسنل این زندان دیدار، از بخش های مختلف اداری و اندرزگاهی و خدماتی بازدید و ضمن توضیحات هاشمپور رئیس زندان، از نزدیک روند اجرای سیاست های ابلاغی زندان های استان در این مجموعه و فرهنگسازی و اجرای هدفمند و کیفی اولویت های دهگانه سازمانی را بررسی کرد و دستورات لازم را برای اجرای کیفی امور به مسئولین زندان ابلاغ کرد.
به گزارش سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان، حمزه بروجنی در نشست صمیمانه با کارکنان زندان مسجدسلیمان اجرای اولویت های دهگانه ابلاغی ریاست سازمان زندان ها را یادآور شد و با اشاره به ضرورت هم افزائی پرسنلی در راستای تحقق رسالت های خطیر محوله گفت: رسیدگی به رفاهیات پرسنل موجب ارتقای ادراک سازمانی کارکنان، ارتقاء بهره وری و در نهایت تحقق شایسته اهداف اصلاحی و تربیتی در زندان ها می گردد. این مقام ارشد زندان های استان همچنین به مؤلفه ی هوشمندسازی زندان ها به عنوان یکی از اولویت های سازمانی اشاره کرد و با بیان این که همگان باید در بستر کار سیستماتیک، قابل پایش و هدف گذاری شده خدمت کنند گفت: همکاران تلاش کنند ساز و کار زندانبانی به شکل هوشمند و با استفاده حداکثری از برنامه های الکترونیک و تحت شبکه، بهره وری درست از سامانه های مدار بسته ، گیت های بازرسی، برنامه های جامع زندانبانی و … مدیریت و اجرا شود.
وی همچنین بر ضرورت صیانت اصولی از شخصیت و حیثیت افراد تاکید کرد و گفت: در اعطای مسئولیت ها اراده ما شایسته سالاری است زیرا تصمیم ما سرنوشت جمع و روند تحقق اهداف را تعیین می کند، اما کارکنان در تعامل و رسیدگی به درخواست ها و حقوق زندانیان، شرایط حال فرد را ملاک عمل داشته باشند و تلاش شود حقوق شهروندی و انسانی وی در همه حال رعایت شود و توجه کنند که حتی در برخورد با زندانیان شرور و آسیب ساز و هنجار شکن، آنچه پس از اعمال نظارت و مدیریت کنترل رفتارها و پیشگیری اثر گذار خواهد بود، رعایت قانون و برخورد وفق قوانین است .
سرپرست اداره کل زندان های خوزستان در ادامه از کارکنان خواست که مطالعات خود را در راستای شناخت اولویت های سازمانی و رسالت زندانبانی ارتقاء دهند و تصریح داشت: تلاش ها تحقق قاطع این اولویت ها در بخش های مختلف باشد و در نهایت در تمام مولفه های هدف گزاری، برنامه ریزی و اجرایی امنیت، شناسایی و پیشگیری از آسیب را در اولویت قرار دهند.
حمزه بروجنی همچنین طرح تشویق کارکنان منتخب ساعی و کارآمد را به همکاران نوید داد و گفت: این طرح به صورت فصلی در زندان های استان اجرا و همکاران فعال که در شاخص های دهگانه دارای نمرات برتر باشند به شکل شایسته مورد تشویق قرار می گیرند، تشویقی که شامل آن ها و خانواده شان می گردد و در راستای هدفمند سازی رفاهیات، کاری فرهنگی و دینی بوده و اثر و خاطره خوبی در ذهن به جا می گزارد.
سرپرست اداره کل زندان های خوزستان همچنین در دیدار ۲ ساعت و نیمه ی خود از اندرزگاه های زندان نیز با حضور در خوابگاه زندانیان و ضمن دیدار چهره به چهره با آن ها، در فضائی صمیمی شاخص های رفتار یک زندانی نادم از بزه، هنجار پذیر و همراه با نظم و مقررات زندان را توصیف کرد و افزود: زندانیان تلاش کنند خود اندیشی اصلاح رفتار مجرمانه، ندامت از بزهکاری را تقویت و عمل به تکلیف فردی در زندگی جمعی را شناخته و به درستی رعایت کنند. وی افزود: زندان فرصت ندامت از جرم برای زندانی است، لذا مددجویان تلاش کنند نهایت استفاده را در ترمیم کاستی های تربیتی خود به عمل آورند. حمزه بروجنی همچنین گفت: توصیه ما به کارکنان افزایش رافت اسلامی، رفتار اخلاقی و اسلامی با زندانیان با رویکرد رعایت حقوق شهروندی است اما زندانیان هم باید تکالیف خود را نسبت به زندان و زندانبانی شناخته و به درستی مورد توجه قرار دهند.
سرپرست اداره کل زندان های خوزستان مطابق روال بازدید های خود در جمع سربازان نیز حضور یافت و طی دیدار صمیمی با آنان و پس از استماع نقطه نظرات، پیشنهادات و مشکلات آن ها گفت: سربازان تلاش کنند، با درک مافات عمل مجرمان و درس گرفتن از عبرت های زندان، مرتکب جرم و تخلف نشده و خود عبرت دیگران نشوند. وی افزود: پرسنل وظیفه زندان امانت مردم نزد ماست لذا آماده سازی توان وی برای زندگی مفید پس از خدمت نیز بخشی از اهداف حمایتی و تربیتی زندان ها در جامعه است.
گفتنی است در خاتمه این دیدار ۶ ساعته که با حضور و همراهی چعباوی رئیس دادگستری شهرستان مسجدسلیمان همراه بود، سرپرست اداره کل زندان های خوزستان در راس هیات شورای طبقه بندی و انضباطی زندان، به بررسی پرونده ۹ زندانی مشمول آراء شورای انضباطی پرداخت و در دیدار چهره به چهره با آن ها، ضمن توجیه و تشریح رفتارهای آنان، به یادآوری مقررات زندان و استفاده از فرصت حبس به عنوان یک توفیق اجباری در تهذیب نفس و اصلاح رفتار پرداخت و با توصیه بر افزایش رفتارهای مشاوره و روان درمانی مستتر در آموزه های مهارت های زندگی به کارکنان، از آن ها خواست که با دلسوزی و نگاه پدرانه و مسئولانه، نهایت تلاش را برای بازپروری شخصیت و اصلاح رفتار زندانیان داشته باشند.