باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان- جلسه هم اندیشی اعضای انجمن خبرنگاران و مطبوعات شهرستان مسجدسلیمان با هدف معرفی اعضای جدید انجمن، هم اندیشی پیرامون اوضاع فرهنگی اجتماعی مسجدسلیمان و ارائه راهکارهای برون رفت از آن با تبیین رسالت خبرنگاران در شیوه ها و روش های خبری در رسانه های مجازی و مکتوب، شناسایی راهکارها و وحدت رویه در پرداختن به مسائل و مشکلات کلیدی شهر، بررسی پیشنهادات و انتقادات همکاران عضو انجمن و انتخاب روش های اصلاحی و تبیین راهکارهای اجرایی و برنامه های آینده انجمن برگزار شد. به گزارش سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان در ابتدای این جلسه داریوش باقرفر مدیرعامل انجمن خبرنگاران و مطبوعات مسجدسلیمان و خبرنگار روزنامه اطلاعات یکی از دلایل تشکیل جلسه را بررسی مشکلات فرهنگی اجتماعی در مسجدسلیمان عنوان کرد و گفت: دروغ پراکنی در منطقه بسیار شایع شده است و چهره های فرهنگی شهرستان نیز آن گونه که انتظار می رود ایفاء نقش نمی کنند. وی با بیان این که نقش رسانه های مجازی در فرهنگ سازی بسیار تاثیر گذار است گفت: در فرهنگ بختیاری و در مراسمات سوگواری مسائل انحرافی و عرفی زیادی وجود داشت که از طریق همین رسانه ها و فرهنگ سازی های انجام شده و ورود نیروهای مورد اعتماد مردم در شهرستان، بسیار کمرنگ و یا محو شده است مثل هفت روز برگزاری مراسم که امروز محدود به یکروز شده است و یا توزیع سیگار در مراسمات و…
باقرفر در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از شهرداران ادوار مسجدسلیمان گفت: علیرغم درخواست های مکرر و چندین ساله برای دریافت قطعه زمینی جهت احداث دفتر انجمن متاسفانه تاکنون هیچ همکاری با انجمن نشده است که امیدواریم این مسئله مورد توجه شهردار و رییس اداره مسکن و شهرسازی شهرستان قرار بگیرد…
هوشنگ فرجی عضو هیئت رئیسه انجمن خبرنگاران و مطبوعات مسجدسلیمان نیز در سخنانی ضمن لزوم تشکیل جلسات انجمن به صورت مستمر گفت: متاسفانه این روزها شاهد موج افرادی هستیم که خود را خبرنگار می نامند. وی ادامه داد: هر کسی یک مقاله یا گزارش نوشت و یا این که به تهیه ویژه نامه پرداخت را نمی توان خبرنگار نامید و متاسفانه مدت هاست شاهد این مشکل هستیم و حتی مشاهده می کنیم بعضی افراد به واسطه انتشار چند خبر یا مقاله در سایت ها در جلسات رسمی ادارات و شورای اداری نیر حاضر می شوند که باید در این رابطه چاره اندیشی و خبرنگاران را از مقاله نویسان، گزارش نویسان و… تفکیک کرد. خبرنگار روزنامه ایران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیماری بهروز صالحی پیشکسوت خبر مسجدسلیمان گفت: به اعتقاد بنده یکی از اولویت های رسانه رسیدگی به وضعیت این پیشکسوت عرصه رسانه و خبر می باشد. وی با بیان این که کمبود دارو برای بیماران خاص یکی از معضلات استان خوزستان است از اهالی رسانه خواست این مسئله را از طریق رسانه های خود پیگیری کنند…
عزت الله قاسمی عضو هیئت رییسه انجمن خبرنگاران نیز در سخنانی با اشاره به لزوم چنین نشست هایی گفت: ورود و موضع گیری خبرنگاران در رابطه با معضلات اجتماعی، سیاسی و فرهنگی شهرستان می تواند بسیار تاثیر گذار باشد. وی ادامه داد: قطعاً خبرنگاران هر چیزی که بنویسند عده ای خوشحال و عده ای که منافع شان به خطر می افتد را نگران می کند. مهم این است خبرنگاران به صورت حرفه ای به وظیفه خود عمل کنند. خبرنگار واحد مرکزی خبر خوزستان ادامه داد: یکی از معضلات امروز تعریف خبرنگار است اما در واقع خبرنگار به کسی می گویند که در محل وقوع خبر حاضر و امکان انتشار خبر را نیز داشته باشد اما امروز شاهد هستیم بعضی افراد تنها نام خبرنگار را یدک می کشند اما تاکنون ندیده ایم یک خبر از آن ها در جایی منتشر شده باشد…
سعید مرادی عضو هیئت رئیسه انجمن خبرنگاران مسجدسلیمان نیز با اشاره به لزوم ایجاد انسجام میان اهالی رسانه شهرستان گفت: بر خلاف شهرهای همجوار و چند دستگی هایی که میان طیف های مختلف رسانه ای آن ها وجود دارد در مسجدسلیمان شاهد انسجام خوبی میان اصحاب رسانه شهرستان هستیم. مدیرمسئول سایت باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان ادامه داد: اصحاب رسانه می توانند علیرغم سلایق و دیدگاههای متفاوت در بعضی مسائل خاص به صورت هماهنگ ورود و تا حصول نتیجه مسئله را پیگیری کنند مثل پزشک قلابی مسجدسلیمان که همه رسانه های شهرستان خود را متعهد دیدند به جد پیگیر این مسئله باشند تا جایی که نماینده دانشگاه علوم پزشکی مجبور شد به مسجدسلیمان بیاید و قول داد این مسئله را به صورت ویژه پیگیری کند! وی با بیان این که هر مشکلی که میان اصحاب رسانه پیش می آید بهتر است درون گروهی برطرف شود به سخنان خود پایان داد…
سحر طاهری مدیرمسئول پایگاه خبری تحلیلی راستا نیوز نیز در سخنانی اظهار داشت: قطعاً رسانه ها بدون حمایت مردم نمی توانند کاری از پیش ببرند وی با بیان این که لزوم انتشار اخبار موثق اعتماد مردم را افزایش می دهد گفت: گاهاً مشاهده می شود برای حل یک مشکل تا رسانه ها ورود نکنند مدیران دستگاههای اجرایی به وظیفه خود عمل نمی کنند. وی ادامه داد: امروز از استخدام های بی رویه در شهرداری خبرهای زیادی به گوش می رسد که می طلبد با پیگیری اهالی رسانه صحت وسقم این موضوع بررسی شود… ایشان در پیشنهادی از اهالی رسانه خواست با فرهنگ سازی مسئولین فرهنگی شهر را مجاب کنند با نصب تلویزیون های شهری مردم را تشویق کنند به جای استفاده از بنرهای تبلیغاتی و بنرهای مراسمات عزاداری از مخدوش شدن چهره شهر جلوگیری کنند…
پرویز دوید خسروی خبرنگار عصر جهان در سخنانی خواهان حمایت رسانه های شهرستان از یکدیگر شد و گفت: تشکیل چنین جلساتی علاوه بر ایجاد فضای همدلی میان اهالی رسانه شهرستان باعث هماهنگی های بیشتر برای رفع معضلات شهرستان خواهد شد که امیدواریم استمرار این جلسات ادامه داشته باشد. خسروی ادامه داد: انتشار بعضی مقالات در رسانه های شهرستان علاوه بر این که بازتاب بهتری دارد سریع تر به نتیجه خواهد رسید تا این که بخواهیم در رسانه های کشوری آن ها را منتشر کنیم به همین دلیل انتظار داریم رسانه های شهرستان در انتشار چنین مقالاتی با همدیگر همکاری کنند…
افشین خدری مدیرمسئول سایت خبری ندای مسجدسلیمان گفت: به گواه بسیاری از مسئولین حوزه فرهنگ و رسانه پتانسیل خبرنگاران مسجدسلیمان قابل قیاس با دیگر شهرهای استان نیست و همین مسئله در کنار هماهنگی هایی که می توان اصحاب رسانه مسجدسلیمان با همدیگر داشته باشند می تواند به شکوفایی و کاهش مشکلات شهرستان کمک کند. وی گفت: یک سال از سکانداری شهردار جدید گذشته است و به اعتقاد بنده رسانه ها باید از ایشان مطالبه گری کنند. وی ادامه داد: هیچ کس بهتر از خبرنگاران نمی توانند مدیران نمونه را معرفی کنند و اعتقاد دارم فرمانداری شهرستان برای انتخاب مدیران نمونه از اهالی رسانه نظرخواهی کنند…
فرشاد جعفری مدیر مسئول عصر مسجدسلیمان نیز خواهان هماهنگی بیشتر میان اصحاب رسانه شهرستان شد و گفت: گاهی مشاهده می شود بعضی از به اصطلاح خبرنگاران برای سهم خواهی به یک اداره حملات مکرری انجام و بلافاصله در مدت زمان کوتاهی موضع شان را تغییر می دهند که باعث تعجب مردم می شود و این مسئله می تواند وجهه اهالی رسانه را زیر سئوال ببرد. وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: متاسفانه هر انتقادی از جانب خبرنگاران شکایت مدیران اجرایی شهرستان را به دنبال دارد که لازم است در این رابطه چاره اندیشی شود. وی خواهان پوشش اخبار مناطق کم تر توسعه یافته شهرستان توسط خبرنگاران گردید…
مهدی کیانپور مدیر مسئول سایت ام آی اس نیوز نیز در سخنانی گفت:برگزاری چنین جلساتی با حضور پیشکسوتان عرصه رسانه شهرستان باعث ایجاد انگیزه برای افرادی که تازه به جرگه رسانه ای شهرستان پیوسته اند می شود. وی ادامه داد: پیشکسوتان رسانه با ارائه راهکارهای مختلف باید برای جوان ترها ایجاد انگیزه کنند تا آن ها دچار سرخوردگی نشوند. کیانپور آموزش را یکی از اصلی ترین مواردی دانست که انجمن خبرنگاران و مطبوعات مسجدسلیمان باید به آن توجه کنند و گفت: قطعاً کسی که می خواهد به این حرفه ورود کند باید بتواند به صورت اصولی آموزش ببیند و قطعاً آموزش رسانه ای در نهایت می تواند باعث کاهش مشکلات شهرستان شود…
در پایان این جلسه دانوش صالحی عضو انجمن خبرنگاران و مطبوعات مسجدسلیمان ضمن تقدیر از اصحاب رسانه شهرستان برای پیگیری وضعیت پدرش (بهروز صالحی) گفت: به اعتقاد من مشکل اصلی که رسانه ها باید به آن بپردازند اختصاص سهمیه دارو برای بیماران خاص است که متاسفانه به دلیل ضعف مسئولین درمانی استان بیماران با مشکلات متعددی برای تامین دارو مواجه هستند…
همچنین هابیل موسوی وکیل پایه یک دادگستری برای همکاری با انجمن خبرنگاران و مطبوعات مسجدسلیمان و دفاع از آنان در پرونده های قضایی اعلام آمادگی کرد که مورد استقبال خبرنگاران قرار گرفت.
سلام وخسته نباشی به همه عزیزان رسانه ای /لطف بفرمایید جمع بندی تصمیمات و خروجی این جلسه نیز بیان شود . /اظهارات این عزیزان خوب است اما نتیجه فقط مساعدت و اعلام همکاری جناب اقای موسوی واضح بیان شده است . ما منتظریم با تشکر