رئیس اداره آموزش وپرورش مسجدسلیمان: آموزش و پرورش پرچمدار فرهنگ و توسعه هر شهری ست
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان مسجدسلیمان: ۳۶ مرکز حاشیه نشین یا سکونت های غیر رسمی در مسجدسلیمان وجود دارد که این آمار حتی از شهر اهواز نیز بالاتر است
رییس اداره بهزیستی: در بحث آسیب های اجتماعی همه دستگاهها باید نقش آفرینی کنند، آمارها نگران کننده هستند
رییس دانشگاه پیام نور: تنها مشکل شهرستان مسائل مالی نیست بلکه ما مشکل همت و انگیزه داریم
داریوش باقرفر: پیشنهاد می کنم مدیران برای کاربردی شدن جلسات گزارش عملکرد خود را به صورت مکتوب میان مدعوین توزیع و در جلسه تنها به بیان مشکلات و ارائه راهکار بپردازند
بخشدار گلگیر: مسجدسلیمان یک مطالبه ۱۲ ساله نسبت به شهرهای دیگر دارد و به نوعی از دولت طلبکار است
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ۳۵ برنامه فرهنگی را تنها با ۱ میلیون تومان و با کمک دیگر ادارات انجام داد
معاون فرهنگی شهرداری: در این شهر تمدن هایی وجود داشت که متاسفانه به فرهنگ تبدیل نشد
باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان- با حضور دکتر صادق کریمی کیا مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان کارگروه آسیب های اجتماعی و فرهنگی شهرستان مسجدسلیمان در اداره آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد. به گزارش سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسچدسلیمان جانمراد داودی رییس اداره آموزش و پرورش مسجدسلیمان در سخنانی اظهار کرد: آموزش و پرورش پرچمدار فرهنگ و توسعه هر شهری ست. وی ادامه داد: مسجدسلیمان ۲۷ هزار دانش اموز و ۲۵۰ مدرسه دارد که با توجه به گزارشات رسمی ۶۱ درصد این مدارس باید تخریب، نوسازی و یا بازسازی شوند. وی گفت: یکی از رسالت های ما کار فرهنگی و توجه به شادابی دانش آموزان است اما لازم است بگویم ۵۰ مدرسه ما سنگی و با قدمتی بالای ۷۰ سال است و به جای آن که در مدارسی اینچنینی فضایی شاد برای دانش آموزان مهیا و تمرکزمان بر روی مسائل فرهنگی باشد مجبور هستیم به مشکلات فرسودگی مدارس رسیدگی کنیم…
رئیس اداره آموزش و پرورش مسجدسلیمان در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: در پی بارندگی اخیر پشت کلاس های یکی از مدارس ما شکاف های بزرگی ایجاد شد و اگر این بارندگی ادامه داشت مجبور به تعطیلی آن مدرسه می شدیم. وی گفت: لازم به ذکر است ۵۲۰ نفر در این مدرسه در حال تحصیل هستند. داودی با بیان این که مشکلات مدارس شهرستان را به مدیرکل نوسازی استان و مدیر نوسازی کشور ارائه دادیم ابراز امیدواری کرد در این رابطه به اداره آموزشو پرورش توجه ویژه ای شود. رییس اداره آموزشو پرورش مسجدسلیمان در بخش دیگری از سخنان خود گفت:یکی از ابزارهای جلوگیری از بزه های اجتماعی بحث ورزش است اما اداره آموزش پرورش با توجه به حجم بالای دانش آموز تنها یک زمین چمن مصنوعی دارد که انتظار می رود در این زمینه نیز امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان نیز یاریگر ما باشند… داودی با بیان این که علیرغم همه این مشکلات دانش آموزان مسجدسلیمان در بخش ورزش و هنر صاحب مقام های کشوری و جهانی شده اند خواهان توجه و حمایت ویژه به این اداره گردید. وی در پایان سخنان خود گفت: لازم است از حمایت های ویژه مهندس ظاهری نماینده پرتلاش شهرستان و دکتر تقی زاده مدیرکل محترم آموزش و پرورش خوزستان کمال و تشکر و سپاسگزاری را داشته باشم…
حجت الاسلام علی قندعلی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان مسجدسلیمان در سخنانی با بیان این که ۳۶ مرکز حاشیه نشین یا سکونت های غیر رسمی در مسجدسلیمان وجود دارد که این آمار حتی از شهر اهواز نیز بالاتر است که البته این موضوع به استاندار و فرماندار سابق نیز اطلاع داده شد. قندعلی گفت: برگزاری این جلسات به تنهایی کارساز نیست بلکه باید کار عملی صورت بگیرد و به اعتقاد بنده باید زنگ خطر را در استان برای این موضوع به صدا درآورد. رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مسجدسلیمان با بیان این که هنوز در مسجدسلیمان پارکی به عنوان پارک بانوان وجود ندارد از مسئولین کشوری و استانی خواست با توجه به وضعیت حاد این شهرستان اعتبارات ویژه ای برای شهرستان در نظر گرفته شود…
به گزارش سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان امرالله نوذری رییس اداره بهزیستی مسجدسلیمان نیز اظهار کرد: در بحث آسیب های اجتماعی همه دستگاهها باید نقش آفرینی کنند چرا که آمارها بسیار نگران کننده هستند و اگر چاره اندیشی نشود چالش های بسیاری به وجود خواهد آمد. وی با بیان این که طی ۸ماه اول سال ۲۱۷ مورد طلاق داشتیم که ۱۱ مورد آن در اندیکا بود گفت: ماهیانه ۳۰ الی ۴۰ پرونده از طرف دادگاه به ما ارجاع می شود که در این مدت با تلاش کارشناسان بهزیستی ۲۲ مورد از این پرونده ها منجر به سازش گردید. رییس اداره بهزیستی مسجدسلیمان از ارائه خدمات به ۱۰۶ کودک کار توسط بهزیستی خبر داد و گفت: ۱۶۰ کودک بازمانده از تحصیل به ما معرفی که مایحتاج ۷۱ مورد آن از جانب بهزیستی تامین گردید… امرالله نوذری با بیان این که در حال حاضر ۱۰۲۴ خانواده و بیش از ۳ هزار معلول تحت پوشش این اداره هستند به سخنان خود پایان داد…
حجت الاسلام ظاهری رییس دانشگاه پیام نور گفت: باید پذیرفت در شهرستان کم کار شده است و جلسات بی حاصل زیاد گرفته ایم. وی ادامه داد: تنها مشکل شهرستان مسائل مالی نیست بلکه ما مشکل همت و انگیزه داریم. ظاهری گفت: در جلسه امروز بیشتر از آن که راهکار ارائه شود به طرح آسیب های اجتماعی پرداخته ایم و این دردی از شهر ما دوا نمی کند. رئیس دانشگاه پیام نور مسجدسلیمان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با توجه به این که مسجدسلیمان یک شهر بختیاری نشین است اخیراً مباحثی جعلی مطرح که احساس می کنیم با هدف ایجاد تقابل میان اسلامیت و ایرانیت از جانب عوامل خارجی ست. به طور مثال نمادهایی را به کلاه و لباس بختیاری اضافه می کنند تا از این راه و با القاء فرهنگ جعلی اختلاف انگیزی کنند. ظاهری گفت: انتظار داریم در رابطه با این مسائل کارگروهی تشکیل و آسیب شناسی شود…
بیژن قنبری بخشدار گلگیر هم گفت: مسجدسلیمان یک مطالبه ۱۲ ساله نسبت به شهرهای دیگر دارد و به نوعی از دولت طلبکار است. وی با بیان این که به بهانه جابجایی حدود ۱۰۹ سال هیچ بودجه ای به شهرستان اختصاص داده نشد گفت: به همین دلیل این شهرستان همزمان با شهرهای دیگر به سمت توسعه پیش نرفت که باید در این رابطه نگاه ویژه ای به این شهرستان شود…
حمید حیدری ریس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مسجدسلیمان نیز گفت: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ۳۵ برنامه فرهنگی را تنها با ۱ میلیون تومان و با کمک شورای فرهنگ عمومی و یکی دو اداره دیگر انجام داد. وی گفت: انجمن های زیر نظر اداره ارشاد بسیار مخلاق و مطرح هستند که متاسفانه به دلایل مشکلات مالی نمی توانند توانایی های شان را نشان دهند…
داریوش باقرفر خبرنگار و عضو شورای آموزش و پرورش نیز اظهار داشت: در چنین جلساتی پیشنهاد می کنم برای کاربردی شدن جلسات مدیران گزارش عملکرد خود را به صورت مکتوب میان مدعوین توزیع و در جلسه به بیان مشکلات و ارائه راهکار بپردازند…
علی قنبری معاون فرهنگی شهردار مسجدسلیمان هم گفت:مردم مسجدسلیمان به گذشته اشان بیشتر از حال می اندیشند در این شهر تمدن هایی وجود داشت که متاسفانه به فرهنگ تبدیل نشد. گفتگوی تمدن ها در صد سال پیش در این شهرستان اتفاق افتاد و افراد از کشورهای مختلف و یا شهرهای مختلف در کنار هم زندگی می کردند… اما در دهه ۷۰ مسجدسلیمان شهر قبور شد و کوچ عظیمی صورت گرفت و جمعیت این شهر از ۱۱۰ هزار نفر به حدود ۹۰ نفر رسید. قنبری گفت: در یک شب دبیرستان صنعتی که شهر را به یک شهر مهاجر پذیر تبدیل کرده بود برچیده شد. نفت را گرفتیم و ارتش را رها کردیم و این باعث مشکلات اساسی برای مسجدسلیمانی ها شد…