در رابطه با قطع بی رویه درختان در پارک محله حسین قصاب تا به این مرحله از رسیدگی دو نفر از کارکنان شهرداری مسجدسلیمان بازداشت شدند که یکی از آن ها در حال حاضر آزاد اما برای دیگری قرار تامین متناسب صادر و در حال حاضر در زندان می باشد و تحقیقات از ایشان همچنان ادامه دارد/ پزشک قلابی مسجدسلیمان که در سال ۱۳۹۵ بازداشت و با قرار وثیقه آزاد شده است در دادگاه بدوی محکوم که با اعتراض متهم، پرونده ایشان به دادگاه تجدید نظر استان ارجاع شده است. همچنین پرونده دیگری از ایشان در دادگاه انقلاب شهرستان مسجدسلیمان در حال رسیدگی ست/ متاسفانه با افزایش پرونده های کلاهبرداری تلفنی در شهرستان روبرو هستیم
باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان- دادستان مسجدسلیمان در گفتگوی اختصاصی با سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان در ارتباط با آخرین وضعیت پرونده قطع بی رویه درختان در پارک محله حسین قصاب گفت: در رابطه با این پرونده تعدادی بازداشت که بعضی از آن ها پس از بازجویی آزاد اما تحقیقات همچنان ادامه دارد. علی اسکندری دادستان مسجدسلیمان ادامه داد: تا به این مرحله از رسیدگی دو نفر از کارکنان شهرداری مسجدسلیمان بازداشت شدند که یکی از آن ها در حال حاضر آزاد اما برای دیگری قرار تامین متناسب صادر و در حال حاضر در زندان می باشد و تحقیقات از ایشان همچنان ادامه دارد.
وی با بیان این که انتظار می رود مسئولین شهرداری و فضای سبز با حساسیت بیشتری به حفظ و نگهداری از درختان تلاش کنند و مانع از سودجویی بعضی افراد فرصت طلب شوند گفت: دادستانی مسجدسلیمان با هر کس که بخواهد فراتر از قانون عمل کند به شدت برخورد خواهد کرد…
دادستان مسجدسلیمان در بخش دیگری از سخنان خود در ارتباط با سرنوشت پزشک قلابی مسجدسلیمان که در سال ۱۳۹۵ بازداشت و با قرار وثیقه آزاد شده است نیز گفت: وی در دادگاه بدوی محکوم که با اعتراض متهم، پرونده ایشان به دادگاه تجدید نظر استان ارجاع شده است. اسکندری گفت: همچنین پرونده دیگری از ایشان در دادگاه انقلاب شهرستان مسجدسلیمان در حال رسیدگی ست…
علی اسکندری در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با کلاهبرداری های تلفنی نیز هشدار داد و گفت: متاسفانه با افزایش پرونده های کلاهبرداری تلفنی در شهرستان روبرو هستیم که امیدواریم شهروندان با هوشیاری کامل به شیادان اجازه ندهند به راحتی آن ها را تا پیش عابر بانک ها ببرند و حسابهای بانکی اشان را به بهانههایی همچون برنده خوششانس مسابقات رادیویی و تلویزیونی، و… خالی کنند. وی در رابطه با شگرد این کلاهبرداران اظهار کرد: «این شیادان به بهانههای مختلفی تماس میگیرند و با سوءاستفاده از عنوانی چون حضور مقامات دولتی و رسمی در این برنامهها به مالباختگان میگویند، شما برنده خوششانس ما شدهاید. این شیادان با استفاده از این روش مردم را به سمت عابربانکها میکشانند و پس از جلب اعتماد فرد مورد نظر و هدایت آن ها به سمت عابربانک، از طریق تلفن از آن ها میخواهند که یکسری عملیات را انجام دهند و مالباختگان فریبخورده ناخواسته موجودی حساب خود را به حساب دیگری منتقل میکنند… وی در پایان سخنان خود گفت: هیچ پرداخت جایزهای نیاز به رفتن پای عابربانک ندارد. مردم آگاه باشند که اگر فرد ناشناسی از پشت تلفن خواست که به عابربانک بروید، قطعاً کلاهبرداری است.»