باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان/سعید مرادی: پس از ریزش سقف مدرسه نواب صفوی منطقه نفتون شهرستان مسجدسلیمان و بازتاب گشترده آن، همچنین اعتراض شدید خانواده های دانش آموزان به بلاتکلیفی فرزندان خود، مسئولین اداره آموزش و پرورش شهرستان مدرسه مولوی را به صورت موقت جایگزین مدرسه نواب صفوی کرده که این مسئله با اعتراض شدید خانواده ها همراه شد. آن ها معتقدند وضعیت مدرسه مولوی از مدرسه نواب صفوی خطرناک تر و به هیچ وجه حاضر نیستند فرزندان خود را به این مکان بفرستند. یکی از والدین این دانش آموزان در گفتگو با خبرنگار سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان گفت: وضعیت این مدرسه بسیار اسفناک تر از مدرسه نواب و انباشته از زباله است همچنین کابل های برق به دلیل فرسودگی بسیار خطر آمیز هستند که هر لحظه امکان برق گرفتکی وجود دارد.
دیگری با بیان این که این مدرسه بیشتر به انبار ضایعاتی شباهت دارد تا یک مدرسه گفت: بارها در رابطه با وضعیت نامناسب مدرسه نواب هشدار داده بودیم که متاسفانه توسط مسئولین توجهی نشان داده نشد. وی گفت: در حال حاضر دانش آموزان در حالت بلاتکلیفی به سر می برند و مسئولین آموزش و پرورش هم گفتند تا اطلاع ثانوی دانش اموزان به مدرسه نیایند! وی ادامه داد: در همین راستا تعدادی از اولیا روز گذشته با نوشتن پلاکاردهایی دست به تجمع اعتراض آمیز زده و خواهان رسیدگی فوری به وضعیت تحصیلی فرزندان خود گردیدند، که پس از آن تعدادی از مسئولین اداره آموزش و پرورش در محل حاضر و سعی در آرام نمودن والدین دانش آموزان داشتند، وی ادامه داد: یکی از مسئولین اداره به خانواده ها اعلام کرد: چهار سال قبل هم سقف یکی از کلاس های مدرسه نواب صفوی ریزش کرده بود (فیلم سخنرانی او موجود است) و در پایان نیز مدیر مدرسه و مسئولین اداره اعلام کردند مدرسه نواب صفوی تا اطلاع ثانوی تعطیل است!
سوال اینجاست: وقتی خود مسئولین می گویند چهار سال قبل نیز سقف مدرسه ریزش کرده چرا تا امروز هیچ اقدامی پیشگیرانه توسط مسئولان استان و شهرستان برای حل این مشکل صورت نگرفت؟
به گزارش سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان در تیرماه ۹۷ با حضور دکتر نمکی معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور که در حال حاضر به عنوان گزینه اصلی وزارت بهداشت به مجلس معرفی شده است از مدرسه نواب بازدید و از وضعیت این مدرسه ابراز تاسف کرد. علی عسگر ظاهری در همان زمان به ایشان اعلام کرد: در خوزستان به طور میانگین ۸ درصد مدارس نیاز به تخریب یا بازسازی دارند اما این رقم در مسجدسلیمان بالای ۶۰ درصد است که دکتر نمکی نیز قول داد در اسرع وقت این مسئله پیگیری شود!
حضور دکتر نمکی معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور
همچنین در مهرماه امسال نیز با حضور دکتر مهراله رخشانی مهر معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، مدیرکل نوسازی استان به همراه نماینده مردم مسجدسلیمان از وضعیت اسفبار و فرسودگی مدارس مسجدسلیمان بازدید به عمل آمد و اتفاقاً باز هم یکی از مدارس مورد بازدید همین مدرسه نواب صفوی بود و ایشان نیز قول هایی برای بهسازی این مدارس داد اما متاسفانه اقدامی صورت نگرفت… در همان جلسه جانمراد داودی رییس اداره آموزش و پرورش گفت: یکی از اصلی ترین دغدغه های ما با آمار ۲۷ هزار دانش آموز، ۲۰۵ مدرسه، ۱۰۰۰ کلاس درس و ۱۸۰۰ نفر پرسنل کمبود فضاهای آموزشی و فرسوده بودن مدارس ماست. وی ادامه داد: بنابر گزارش منابع رسمی نوسازی بیش از ۶۱ درصد از مدارس ما باید تخریب، بازسازی و نوسازی شوند که از این ۶۱ درصد بیش از ۲۰ درصد آن در وضعیت بحرانی قرار دارد…
داریوش باقرفر از فرهنگیان بازنشسته و عضو شورای آموزش وپرورش نیزخطاب به معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش گفت: امروز معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس از فرسودگی مدارس این چهار شهرستان مطلع شده اند و رسانه های مسجدسلیمان نیز صحبت های امروز را ثبت و ضبط کردند. به نوعی اگر در آینده شاهد اتفاقی مثل ریزش مدرسه ای باشیم از مدیران ادارات سلب مسئولیت و آن ها محاکمه نخواهند شد چرا که گزارش این وضعیت را به عالی ترین مقام مرتبط گزارش داده اند. باقرفر ادامه داد: یکی از خواسته های ما ایجاد بانک اطلاعاتی از وضعیت مدارس ۴ شهرستان است…
حضور دکتر مهراله رخشانی مهر معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، مدیرکل نوسازی استان به همراه نماینده مردم مسجدسلیمان از وضعیت اسفبار و فرسودگی مدارس مسجدسلیمان
ابوذر شجاعی مدیر روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان نیز در گفتگو با خبرنگار ما با اعلام این که شرکت بهره برداری نفت و گاز در راستای خدمات عام المنفعه به شهروندان از دیرباز تعدادی از ساختمان های خود را در اختیار آموزش و پرورش گذاشته بود اما تعمیر و نگهداری این اماکن بر عهده خود آموزش و پرورش است. وی ادامه داد: علیرغم این مسئله سال گذشته جهت همکاری با آموزش و پرورش بخش هایی از مدرسه نواب توسط نفت بهسازی گردید و مابقی مشکلات نیز به آموزش و پرورش گزارش شده بود. وی ادامه داد: در هر صورت با دستور مدیرعامل محترم شرکت بهره برداری نفت هم اکنون در حال بهسازی تعدادی از مدارس شهرستان هستیم همچنین قرار است به زودینسبت به بهسازی این مدرسه و تعدادی دیگر از مدارس اقدام شود…
این انتظار از مسئولین کشور، استان و شهرستان می رود پیش از آن که اتفاقی برای یکی از این دانش آموزان بیافتد چاره اندیشی کنند در غیر این صورت اول در دادگاه وجدان خود بعد در محاکم قضایی باید پاسخگو باشند.
لازم به ذکر است مدرسه نواب صفوی دارای حدود ۳۲۰ دانش آموز پسر و دختر می باشد که به دلیل ریرش سقف ان در روز شنبه تاریخ ششم بهمن ۹۷ تاکنون به تعطیل می باشد!
اگر مالک اصلی مدرسه ، شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان است پس چرا بازدید از مدرسه توسط مسئولین کشوری و استانی قرار گرفته و قول هایی دادند که عملی نشده است . پاسخگویی برادر عزیز مان جناب آقای شجاعی در خصوص تعمیرات مدرسه فوق در سال گذشته دردی را دوا نکرد ، چه تعمیراتی توسط شرکت نفت بعمل آمده که در تصویر ( دقت کنید راه پله مدرسه را )
حکایت از چه دارد. انتظار این است با توجه به قدمت مدرسه ، توسط شرکت نفت مسجدسلیمان تخریب ، نوسازی کامل انجام و سپس تحویل اداره آموزش وپرورش قرار بگیرد و یا اینکه مالکیت مدرسه به تملک اداره آموزش وپرورش قرار گفته تا تصمیم جدی تر اتخاذ شود.