باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان- رییس اداره تعزیرات حکومتی مسجدسلیمان از اجرای طرح تشدید نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در این شهرستان خبر داد. به گزارش سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان حیدر چراغی با بیان این که امنیت غذایی تضمین کننده سلامت مردم جامعه می باشد گفت: با توجه به اجرای طرح تشدید نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی با همکاری دادستان محترم، بهداشت و درمان، تعزیرات حکومتی، صنعت و معدن و تجارت، دامپزشکی، اجرائیات شهرداری بر اماکن تهیه و توزیع موادغذایی، رستوران ها و… نظارت و در صورت تخلف با افراد مذکور برخورد قانونی خواهد شد. رییس اداره تعزیرات شهرستان مسجدسلیمان با بیان این این که این طرح تا ۱۵ فروردین ادامه خواهد داشت گفت: طی چند روز گذشته و پس از آغاز این طرح با همکاری شبکه بهداشت در بازرسی به عمل آمده از یک سوپر مارکت به دلیل فروش کالاهای تاریخ مصرف گذشته از جمله: نان، نوشیدنی ها، سس، ادویجات، لبنیات و… با دستور ویژه دادستان محترم این مغازه پلمپ و کالاها نیز معدوم گردید.
حیدر چراغی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: همچنین در بازدید روز شنبه ۱۳ بهمن ماه که به همراه شبکه بهداشت و درمان از تعدادی مغازه واقع در بنگاه نفتک داشتیم مقداری کالای تاریخ مصرف گذشته از جمله دوغ، کشمش، مربا و … از چند مغازه ضبط و اجناس آن ها نیز معدوم و تعدادی از این اجناس نیز برای انجام آزمایش به دانشگاه علوم پزشکی اهواز ارسال گردید.
چراغی در پایان از زحمات علی اسکندری دادستان مسجدسلیمان، شبکه بهداشت و درمان، شهرداری، اداره صنعت و معدن، دامپزشکی و… تشکر کرد و گفت : توصیه ما به مردم این است هنگام خرید با دقت تاریخ اجناس را چک و مغازه هایی که اجناس تاریخ مصرف گذشته دارند را معرفی کنند تا با آن ها برخوردهای قانونی صورت گیرد…