باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان/عزت الله قاسمی: حجت الاسلام امینی امام جمعه مسجدسلیمان در خطبه های این هفته نماز جمعه مسجدسلیمان گفت: فراز مهم بیانیهی گام دوم انقلاب توسط رهبر معظم انقلاب انسان سازی، جامعه پروری و تمدن سازی بود. وی ادامه داد: بیانیهی گام دوم انقلاب خطاب به ملت ایران و بهویژه جوانان است که به مثابه منشوری برای «دومین مرحلهی خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی» خواهد بود…
خطیب نماز جمعه مسجدسلیمان گفت: یکی از دلایلی که باعث سلامت جامعه می شود رأی ملت در انتخابات های مختلف همچون ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و شورای شهر است و این نه دست اسرائیل در کار است و نه آمریکا… وی ادامه داد: مدتی پیش یکی از دلالان انتخاباتی در یکی از این مراسمات فاتحه خوانی میکروفن دست می گیرد و می گوید ما از رهبر انقلاب گلایه مندیم که چرا مسجدسلیمان اینچنان است و آن چنان یکی نیست به ایشان بگوید ساخت قبرستان از وظایف شورای شهر است که هنوز نتوانسته است مکانی را برای این کار اختصاص دهد نه رهبر!
امینی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مردم در ۲ اسفند با دقت عمل کنند.نمایندگان مجلس می توانند بر وزرا نظارت کنند و با دو سوم آراء رئیس جمهور را پایئن بکشند وی ادامه داد: بیشتر این عزل و نصب ها مستقیماً زیر نظر نمایندگان است وبه نوعی استانداران در مراحل بعد قرار دارند… وی گفت: مجلس شورای اسلامی امروز که دارند لایحه بودجه را می بندند نگاهشان به یک سوم بودجه است و دو سوم دیگر مغفول مانده است و جالب است که دو سوم ۳ درصد مالیات را می دهند و ۹۷ درصد مالیات بر دوش کارگران و کارمندان است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تبریک روز وحدت حوزه و دانشگاه اظهار کرد: وحدت حوزه و دانشگاه برای جلوگیری از نفوذ بیگانگان در جامعه ضروری است. وی گفت: به فرموده مقام معظم رهبری: «وحدت حوزه و دانشگاه گمشده ای است که باید آن را بیابیم تا مجموعه نظام آموزشی و علمی ـ فرهنگی کشور به عنوان پیکر واحد در راستای مصالح عالیه اسلامی قرار گیرد. امینی ادامه داد: دولتمردان در طول ۴۰ سال گذشته نتوانستند بخوبی از فکر و اندیشه حوزویان و دانشگاهیان استفاده نمایند به نوعی که حوزه مبانی و دانشگاه با نگاه فناورانه ساختارها را بیان کند… وی ادامه داد: اگر از دهه ۶۰ با یک نگاه پژوهشی از نظریات حوزه و دانشگاه بهره می بردیم و برای جهش جمعیتی دهه ۶۰ برنامه ریزی می کردیم امروز اوضاع این گونه نبود و مردم به مصرف گرایی صرف روی نمی آوردند یکی از دلایل آن این بود که نگاهمان به هنر، ادبیات، رسانه اسلامی – ایرانی نبود… امام جمعه مسجدسلیمان گفت: در فتنه اخیر لایه اولش امنیتی، لایه دوم سیاسی اما لایه زیرین آن که کسی به آن توجهی نشان نداد لایه فرهنگی – اجتماعی بود. وی گفت: وقتی توزیع امکانات اقتصادی ناعادلانه باشد شهرها به همه چیز می رسند اما روستاها عقب مانده می مانند و همین باعث مهاجرت بی رویه از روستا به شهر می شود و قدرت مولد کشور روستائیان قانع را به سمت شهرها سوق می دهد و باعث شد مصرف بالا برود و تولید کاهش یابد.
امام جمعه مسجدسلیمان در بخش پایانی سخنان خود گفت: رفتارهای احساسی در ایل ما زیاد است. انفعال و هیجان های کاذب ما را دچار آسیب می کند. هنوز مصاحبه هایی از بعضی مسئولان کششور می بینم که باعث خنده مردم می شود. مثلاً در بحث گران شدن بنزین که همه گفته اند ما از آن بی خبر بوده ایم این یعنی بازی با افکار عمومی که باعث بی اعتمادی بیشتر مردم می شود.