• امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
کل اخبار 12393اخبار امروز : 0
2

بر اثر گودبرداری توسط یک پیمانکار در مسجدسلیمان ساختمان انتقال خون این شهرستان دچار آسیب های جدی شده است/بنابر شنیده ها ایشان مجوز گودبرداری و ساخت و ساز نداشته است+ تصاویر

  • کد خبر : 47488
  • ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۶

بر اثر گودبرداری توسط یک پیمانکار در مسجدسلیمان ساختمان انتقال خون این شهرستان دچار آسیب های جدی شده است/ بنابر شنیده ها ایشان مجوز گودبرداری و ساخت و ساز نداشته است، این که چگونه ایشان در ۱ سال گذسته در حال انجام کار بوده جای سوال دارد! اعضای شورای شهر و شهرداران سابق پاسخگو باشند!/ […]

بر اثر گودبرداری توسط یک پیمانکار در مسجدسلیمان ساختمان انتقال خون این شهرستان دچار آسیب های جدی شده است/ بنابر شنیده ها ایشان مجوز گودبرداری و ساخت و ساز نداشته است، این که چگونه ایشان در ۱ سال گذسته در حال انجام کار بوده جای سوال دارد! اعضای شورای شهر و شهرداران سابق پاسخگو باشند!/ با تصمیم رئیس دادگستری، دادستان و شهردار مسجدسلیمان تا اعلام نظر هیئت مشخص شده، پیمانکار حق فعالیت ندارد

رویش زاگرس/ سعید مرادی: عدم رعایت مقررات قانونی در گودبرداری، صدمه به ساختمان‌های اطراف و ایجاد حوادث ناگوار برای افراد، بخشی از مخاطراتی است که در گودبرداری‌های غیراصولی می‌تواند ایجاد شود. خسارت‌هایی که در پی هر گودبرداری غیراصولی ایجاد می‌شود، نیازمند تشکیل پرونده و طرح دعوا در مراجع حقوقی و قضایی است و از این منظر، باید مشخص شود چه عواملی در بروز این خسارت نقش داشته‌اند.

متاسفانه بر اثر گودبرداری توسط یک پیمانکار در مسجدسلیمان ساختمان انتقال خون این شهرستان دچار آسیب های جدی شده است. به گزارش پایگاه خبری رویش زاگرس اگر چه سرمایه‌گذاران به تعبیر رهبر معظم انقلاب مانند رزمندگان جنگی هستند اما رعایت قانون در همه جوامع الزامی و با افرادی که به قوانین احترام نگذارند یا قصد دور زدن قوانین را داشته باشند قطعاً توسط قوه قضائیه برخورد خواهد شد…

این پیمانکاران حدود ۱ سال است در محل سینما عالیپور سابق در حال ساخت چند واحد تجاری می باشد که متاسفانه از ۲ ماه پیش به دلیل گودبرداری به ساختمان انتقال خون این شهرستان خسارات جدی وارد شده است به نوعی که حتی احتمال ریزش ساختمان و خسارات جانی نیز وجود دارد!

بنابر شنیده ها ایشان مجوز گودبرداری و ساخت و ساز نداشته است اما این که چگونه ایشان در این مدت ۱ سال بدون مشکل در حال انجام کار بوده جای سوال دارد که ان شاالله اعضای محترم شورای شهر و شهرداران سابق در این رابطه پاسخگو خواهند بود!

به گزارش پایگاه خبری رویش زاگرس صبح امروز جلسه ای با حضور علی اسکندری رئیس دادگستری، رحمان بن سعید دادستان، پیمان ملایی شهردار، خانم رحیمیان رئیس اداره انتقال خون مسجدسلیمان و نمایندگان حقوقی اداره بهداشت و درمان، شهرداری و نماینده فرماندار مسجدسلیمان جلسه ای با حضور پیمانکار مربوطه برگزار شد. رئیس اداره انتقال خون شهرستان با بیان این که بر اثر گودبرداری صمات فراوانی به این ساختمان وارد شده است و در صورت بروز حادثه ای همچون زلزله با ریشتر پائین نیز احتمال ریزش ساختمان وجود دارد خواهان حل این مشکل در سریع ترین زمان ممکن شد.

در پایان این جلسه مقرر گردید هیئتی متشکل از مهندسان شهردرای، فرمانداری و نظام مهندسی رأی خود را مبنی بر تخریب کامل و بازسازی یا تعمیر این ساختمان ارائه و پیمانکار نیز متعهد گردید در سریع ترین زمان ممکن طبق نظر کارشناسان جبران خسارت کند…

لازم به ذکر است طبق مقررات مالک ساختمان برای آغاز هر پروژه عمرانی ابتدا باید نسبت به اخذ مجوزهای لازم از شهرداری محل پروژه اقدام کرده و سپس بر اساس بندهای ۱، ۲ و ۴ از مبحث دوم مقررات ملی ساختمان موظف‌ است، عملیات اجرایی ساختمان را به مهندسین دارای پروانه اشتغال به کار در زمینه اجرا واگذار کند. همچنین بر اساس ماده ۴ دستورالعمل اجرایی گودبرداری، کارفرما باید ضمن دریافت مشخصات فنی املاک مجاور، آن را در اختیار مجری قرار داده و در صورتی که گودبرداری باعث سرایت خطر به خارج از محدوده پروژه می‌شود، امکانات و تجهیزات لازم برای ایمن سازی گودبرداری را به مجری ارایه کند. چنانچه گودبرداری بسیار عمیق بوده یا دارای خطر زیاد یا بسیار زیاد باشد، مالک موظف است در قراردادی با یکی از شرکت‌های خدمات فنی آزمایشگاهی ژئوتکنیک، تهیه گزارش‌ها و نقشه‌های موضوعی را به این شرکت‌ها واگذار کند.

همچنین سازنده (مجری) بر اساس ماده ۳ دستورالعمل اجرایی گودبرداری باید دارای پروانه اشتغال به کار اجرای ساختمان از وزارت راه و شهرسازی باشد و در صورتی که گودبرداری با خطر زیاد یا خطر بسیار زیاد باشد بر اساس ماده ۶ همان دستورالعمل باید از شخص حقوقی (شرکت‌های پیمانکار ساختمانی) استفاده شود. مجری گودبرداری موظف است تا با به کار گرفتن کارکنان واجد صلاحیت، ایمن کردن محیط کار و مصون و محفوظ کردن سلامت و بهداشت کلیه کارگرانی که در کارگاه مشغول به کار هستند، اقدام به اجرای پروژه کند.

همچنین مصون و محفوظ کردن سلامت و بهداشت کلیه افرادی که در مجاورت یا نزدیکی (تا شعاع مؤثر) کارگاه ساختمانی هستند یا عبور و مرور، فعالیت یا زندگی می‌کنند، بر عهده مجری است. بر اساس بندهای ۱، ۲ و ۱۲ مبحث دوازدهم از مقررات ملی ساختمان «تجهیزات و مصالح ساختمانی باید در جایی قرار داده شوند که حوادثی برای عابران، خودروها، تأسیسات عمومی، ساختمان‌ها و… به وجود نیاورند…». حفاظت و مراقبت از ابنیه، خودروها، تأسیسات، تجهیزات و نظایر آن در داخل یا مجاورت کارگاه ساختمانی بخشی دیگر از وظایف مهندس یا شرکت سازنده است…

لینک کوتاه : https://www.rouyeshzagros.ir/?p=47488

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.