دکتر ابوال نژادیان:اهواز، آبادان، مسجدسلیمان و امیدیه در وضعیت زرد شیوع کرونا قرار گرفتند. این موضوع در کنار شناسایی واریانت انگلیسی کرونا خطرناک و دارای عواقبی سنگین خواهد بود
دکتر شمی پور: به گفته کارشناسان شیوع ویروس در پیک چهارم از پیک های قبلی شدیدتر و تلفات نیز سنگین تر خواهد بود
شهروند مسجدسلیمانی: متاسفانه طی چند هفته گذشته شاهد شلوغی قبرستان های شهرستان از جمله بهشت زهرای چهاربیشه بوده ایم
رویش زاگرس: دکتر ابوال نژادیان گفت: متاسفانه شلوغی بازارها، پارک ها،جاده ها و… در استان در حال نشان دادن آثار خود و افزایش تدریجی بیماران در در مراکز درمانی است. به طوری که چهار شهر اهواز،آبادان، مسجدسلیمان و امیدیه در وضعیت زرد شیوع کرونا قرار گرفتند. این موضوع در کنار شناسایی واریانت انگلیسی کرونا خطرناک و دارای عواقبی سنگین خواهد بود… به گزارش پایگاه خبری رویش زاگرس متاسفانه طی روزهای گذشته شاهد افزایش تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ در استان خوزستان همچنین شهرستان مسجدسلیمان بودیم و این وضعیت بسیار نگران کننده است.
یک کارشناس بهداشتی در گفتگو با پایگاه خبری رویش زاگرس گفت: مطالعاتی که درباره علل افزایش مبتلایان در موج جدید بیماری شده است، نشان میدهد حضور شهروندان در مجالسی همچون عروسی و عزاداری که تراکم جمعیت در آنها بالاست، از اصلی ترین عوامل افزایش شیوع بیماری بوده است. وی با اشاره به این که در چنین مجالسی افراد در مکانهایی مسقف، در زمانهای نسبت طولانی و با حداقل فاصله اجتماعی در کنار یکدیگر قرار میگیرند، افزود: در مجالسی مانند جشنهای عروسی امکان این که افراد از وسایل حفاظت فردی همچون ماسک استفاده کنند بسیار کمرنگ است.
یکی از شهروندان مسجدسلیمانی نیز در گفتگو با خبرنگار ما ضمن اعتراض شدید به افزایش حضور مردم در روزهای پنجشنبه در قبرستان ها همچنین برگزاری مراسمات بدون رعایت پروتکل ها گفت: متاسفانه طی چند هفته گذشته شاهد شلوغی قبرستان های شهرستان از جمله بهشت زهرای چهاربیشه بوده ایم. اگر چه نیروی انتظامی حضور داشت و مسیر قبرستان نیز مسدود شده بود اما محدودیت تنها برای ورود خودروها بود و شاهد حضور حداکثری مردم و برگزاری مراسم از جمله تشییع جنازه و حضور خوانندگان مراسمات بودیم…
یکی از مسئولین شهرستان نیز در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: طبق دستورات صادر شده از ستاد ملی کرونا تالارها بازگشایی اما با یک سوم ظرفیت می توانند از مهمانان عزا و عروسی پذیرایی کنند اما هیچ راهکاری برای کنترل این موضوع ارائه نشده است و متاسفانه شاهد حضور پررنگ مردم در تالارها و بدون رعایت پروتکل های بهداشتی هستیم که این می تواند باعث گسترش شیوع ویروس کرونا در آینده نزدیک باشد…
دکتر شایسته شمی پور سرپرست شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان نیز در گفتگو با پایگاه خبری رویش زاگرس گفت: متاسفانه طی روزهای گذشته شاهد حضور تعدادی از همشهریان با تشخیص کووید ۱۹ در بخش بیمارستان ۲۲ بهمن بودیم. وی ادامه داد: با توجه به احتمال شروع پیک چهارم این بیماری احتمال بالارفتن تعداد بیماران کرونایی نیز در شهرستان بسیار وجود دارد که بنابر گفته کارشناسان شیوع ویروس در پیک چهارم از پیک های قبلی شدیدتر و تلفات نیز سنگین تر خواهد بود…
دکتر شمی پور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برای حفاظت مردم در برابر این بیماری راهی جز رعایت پروتکلهای بهداشتی و پیشگیری نداریم.
وی ادامه داد: مردم باید تمامی رفتار و اعمال شان با محوریت پیشگیری از کرونا و انتقال بیماری باشد. اگر ویروس به منزل راه یابد همه اعضای خانواده را درگیر میکند بنابراین باید پروتکلهای مربوط به زندگی در منزل در دوران کرونا نیز تدوین شود.
وی استفاده از ماسک، شستشوی مرتب دست ها، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، عدم حضور در تجمعات و مراسمات عزا و عروسی را از مهمترین عوامل پیشگیرانه ابتلا به کرونا ویروس خواند و از شهروندان مسجدسلیمانی خواست برای حفظ جان خود و خانواده های شان و قطع چرخه انتقال این موارد را رعایت کنند…
لازم به ذکر است استاندار خوزستان نیز در هفته گذشته با اشاره به افزایش موارد کرونا در برخی شهرستان ها، بر لزوم مداخله سریع فرمانداران این شهرستانها تاکید کرد. غلامرضا شریعتی در شهرهای آبادان، شوش، دشت آزادگان، دزفول، اندیکا، آغاجاری، مسجدسلیمان، رامشیر، شادگان، هندیجان، بهبهان و هویزه روند بیماری نسبت به هفته قبل افزایشی بوده است که باید فرمانداران سریع مداخله کنند زیرا ممکن است در هفته های آتی موارد فوتی این شهرستان ها افزایش یابد.
استاندار خوزستان تصریح کرد: سریعاً باید چرخه انتقال در این شهرستان ها قطع و رعایت پروتکل ها افزایش یابد. استاندار خوزستان با اشاره به کاهش فاصله گذاری اجتماعی در مراکز عمومی، گفت: یکی از ابزارهای مهم و موثر در کنترل انتشار ویروس، رعایت فاصله گذاری اجتماعی است که در مراکز عمومی باید به این موضوع توجه بیشتر و نظارت تشدید شود. کاهش فاصله گذاری اجتماعی پیام خوبی برای مدیریت بیماری ندارد.