رئیس دادگستری: سرقت، ضرب و جرح،تصادفات، تخریب و تصرف عدوانی در کنار تخلف های رانندگی بیشترین ورودی پرونده های دادگستری این شهرستان را تشکیل داده اند
دادستان مسجدسلیمان: یکی از دلایل افزایش جرم کم رنگ شدن نقش معتمدین و ریش سفیدان است، آمار نشان می دهد هر جایی که متنفذین و معتمدین ورود کرده اند مشکلات بیشتری حل شده است
رویش زاگرس: رئیس دادگستری شهرستان مسجدسلیمان گفت: هفته قوه قضائیه فرصتی است که کارکنان دستگاه قضایی کشور، ضمن تجدید میثاق با آرمان های بلند امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی، بتوانند در این فرصت کارنامه یکساله دستگاه قضایی کشور را به مردم شریف ایران ارائه دهند. وی با بیان این که قوه قضائیه پرچم دار عدالت و یاور مظلومان می باشد گفت: یاد کردن از تلاشگران عرصه عدل و داد یکی از اصلی ترین وظایف ماست. وی ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهید گرانقدر آیه الله بهشتی (ره) و یاران باوفایش، گفت: هفته قوه قضاییه را به مجموعه متعهد و خدوم این قوه و همه همکاران در امر قضا و همچنین کارمندان دادگستری، کارکنان و اعضاء گرانقدر شوراهای حل اختلاف شهرستان که در امر صلح و سازش تلاشهای فراوانی داشتند تبریک عرض نموده و موفقیت و تاییدات الهی در مسیر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برای همه عزیزان آرزومندم.
اسکندری در ارتباط با عملکرد یکساله دستگاه قضا در مسجدسلیمان گفت: از سال گذشته تاکنون۴۰ هزار و ۶۰۵ فقره پرونده به مراجع قضایی شهرستان وارد شده که از این تعداد ۴۰ هزار و ۸۰۸پرونده با تلاش قضات و مسئولان قضایی این شهرستان مختومه شد. رئیس دادگستری شهرستان مسجدسلیمان اظهار داشت: خوشبختانه ۹۲۸۰ پرونده بجا مانده از سالهای قبل نیز در دادگاههای شهرستان بررسی که با توجه به تعداد قضات در دادگستری و دادسرا این آمار بسیار خیره کننده است.
وی با بیان این که ۱۰ هزار و ۴۳۸پرونده در سه ماهه اول امسال وارد حوزه قضائی شده است، خاطرنشان کرد: مابقی پرونده ها نیز به دلیل سبک بودن جرائم در مراکز شورای حل اختلاف بررسی شده است.
اسکندری اضافه کرد: سرقت، ضرب و جرح،تصادفات، تخریب و تصرف عدوانی در کنار تخلف های رانندگی بیشترین ورودی پرونده های دادگستری این شهرستان را تشکیل داده اند. رئیس دادگستری مسجدسلیمان به آمار بالای پرونده های حقوقی نیز اشاره کرد و گفت: تنها در شعبه اول دادگستری طی ۱ ماه گذشته بیش از ۴۰۰ پرونده ثبت شده است که با توجه به حجم بالای ورودی پرونده ها شعبه ۳ حقوقی نیز تشکیل تا در روند رسیدگی ها تسریع شود.
علی اسکندری در بخش دیگری از سخنان خود به آمار بالای پرونده های خانوادگی نیز اشاره کرد و گفت: ماهانه حدود ۷۰۰ الی ۸۰۰ پرونده طلاق جهت بررسی به ما ارجاع می شود که در این زمینه می طلبد نهادهای متولی به این مسئله ورود و آسیب شناسی نمایند. وی عمده دلایل طلاق زوجین را اعتیاد، بیکاری، خیانت و ترک زندگی مشترک اعلام کرد و گفت: علاوه بر این مسائل اختلاف سنی زوجین یکی از عمده ترین دلایل از هم پاشیدن خانواده هاست که در این رابطه علاوه بر فرهنگ سازی و آموزش، خانواده ها می توانند بسیار تاثیر گذار باشند. وی با بیان این که در زمان ساخت مجتمع پتروشیمی به دلیل اشتغال بیش از ۵ هزار نفر آمار خودکشی شهرستان کاهش پیدا کرده بود ابراز امیدواری کرد با راه اندازی پتروپالایش بختیاری بخش اعظم مشکل اشتغال جوانان نیز مرتفع شود…
به گزارش پایگاه خبری رویش زاگرس رحمان بن سعید دادستان مسجدسلیمان نیز با تسلیت درگذشت دو بانوی خبرنگار در حادثه اخیر تصادف همچنین گرامی داشت یاد و خاطره شهید بهشتی گفت: امروزه جایگاه و نقش رسانه به عنوان یکی از ارکان دموکراسی و پیشرفت، آنچنان بی بدیل و منحصربه فرد است که به جرات می توان گفت جوامعی که در این بخش از تنوع، نوآوری و گستردگی برخوردار نیستند، در قیاس با جوامع بهره مند از رسانه های پویا، فراگیر و هدفمند، از عقب ماندگی و ضعف فاحشی رنج میبرند.
وی ادامه داد: یکی از دلایل افزایش جرم کم رنگ شدن نقش معتمدین و ریش سفیدان است. بن سعید ادامه داد: آمار نشان می دهد هر جایی که متنفذین و معتمدین ورود کرده اند مشکلات بیشتری حل شده است. دادستان مسجدسلیمان ادامه داد: در بدو ورود به مسجدسلیمان دو رویکرد اساسی را در دستور کار قرار دادم و آن این که با جرائم خشن به شدت برخورد و برای جرائم ساده نیز احکام جایگزین حبس قرار دادم . بن سعید ادامه داد: حدود ۲۰ دستگاه اجرایی متولی پیشگیری از جرم هستند اما خیلی ها تنها قوه قضائیه و نیروی انتظامی را می شناسند که این وظیفه رسانه هاست تا در این ارتباط روشنگری کنند. وی در بحث زمین خواری در شهرستان نیز اظهار کرد: دادستانی در چارچوب وظایف خود در این رابطه به جد ورود کرده است و مطمئناً اجازه سوء استفاده به کسی نخواهد داد…
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مسجدسلیمان در بخش دیگری از سخنان خود در ارتباط با فضای مجازی نیز گفت: برای مصون ماندن از صدمه و آسیب در فضای مجازی نیازمند کسب مهارت و ارتقاء سواد رسانه ای هستیم و در این زمینه رسانه ها می توانند نقش بسیار مهمی ایفا نمایند. بن سعید گفت: اطلاع رسانی دقیق، سریع و شفاف می تواند در مقابل دروغ پراکنی ها و شایعه سازی ها مؤثر بوده و موجب اطمینان بخشی به مردم و امیدآفرینی به شهروندان شود.
لازم به ذکر است از یکم تا هفتم تیرماه بمناسبت سالروز شهادت آیت الله دکتر شهید بهشتی (ره) و جمعی از یاران انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) به عنوان هفته قوه قضاییه نامگذاری شده است.