رویش زاگرس: حجت الاسلام سید احمدی در خطبه های این هفته نماز جمعه مسجدسلیمان ضمن تسلیت ایام فاطمیه از لزوم برگزاری و حضور در مراسمات عزاداری این ایام با رعایت دستورالعمل های بهداشتی خبر داد و گفت: حضور در مراسمات عزاداری شهادت حضرت فاطمه (س) باید همراه با معرفت و بصیرت باشد. وی گفت: ایام فاطمیه به معنای دقیق کلمه، روزهای حزن و اندوه آل الله و تمامی عرشیان و اهل معرفت ساکن بر روی زمین است که نشان از جایگاه رفیع حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (س) در عالم خلقت می دهد…
خطیب نماز جمعه مسجدسلیمان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سالروز شهادت سردار پرافتخار جهان اسلام حاج قاسم سلیمانی و ابو مهندس المهدی گفت: شهید سلیمانی در تمام عمر به جهاد و دفاع از اسلام و اهلبیت (س) اهتمام داشت و از همان دوران جوانی با آغاز جنگ تحمیلی از مدافعان حریم ایران اسلامی بود. اقدامات شهید سلیمانی سبب استحکام پایههای انقلاب در منطقه شد. وی یکی از دستاوردهای خون حاج قاسم را زنده بودن انقلاب خواند و افزود:با شهادت حاج قاسم دشمنشناسی در بین مردم رشد چشمگیری کرد و وحدت ملی به نمایش گذاشته شد و ضعف و زوال دشمن نیز نشان داده شد. سید احمدی ادامه داد: همه ما وظیفه داریم در مسیر این بزرگوار قرار بگیریم چرا که همه وجودشان را نثار اسلام و قرآن کردند.
به گزارش پایگاه خبری رویش زاگرس امام جمعه مسجدسلیمان در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک روز جهاد کشاورزی گفت: ظرفیت های بسیار خوبی در منطقه ما وجود دارد که باید استفاده بهتری از آن کرد. سید احمدی با اشاره به طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری گفت: این طرح از ۱ میلیون به ۵۵۰ هزار هکتار کاهش یافت و این نشان می دهد به منطقه ما کمتر توجه شده است آن هم با توجه به ظرفیت هایی که در این ۴ شهرستان وجود دارد. سید احمدی ادامه داد: در بعضی شهرها که آب هم وجود ندارد از طریق تکلونوژی گام های بهتری از ما برداشته اند که در میان دو سد بزرگ قرار داریم که امیدوارم متولیان این امر فعال تر عمل کنند شهرک های کشاورزی که زیر ساخت های آن نیز آماده است را فعال کنند تا بتوان از این ظرفیت بهتر استفاده کرد…
حجت الاسلام سید احمدی در بخش پایانی سخنان خود با انتقاد از بی توجهی به موزه نفت مسجدسلیمان گفت: موزه نفت یکی از ظرفیت های مسجدسلیمان است که چند ده میلیارد طی سال های گذشته برای آن هزینه شده است اما متاسفانه بدلایل نامعلوم مدت هاست در وضعیت بلاتکلیف قرار دارد. وی ادامه داد: در بعضی مناطق که در آن اثری از نفت است موزه نفت در آنجا احداث و راه اندازی شده است اما در اولین شهر نفتخیز ایران چنین سرمایه گذاری راکد و هر کدام از مسئولان پیگیری کار را به دیگری موکول می کنند بنده از متولیان انتظار دارم به جد جهت راه اندازی موزه نفت تلاش و اجازه ندهند این ظرفیت در بلاتکلیفی باقی بماند…