آنقدر اصلاح طلب ها و اصول گراها درگیر خود شده اند که دیگر مرجع فکری جوانان و دهه هشتادی ها نیستند!/ مسئولان باید به مردم اعتماد کنند، گاهی شنیدن انتقادات می تواند بسیاری از مشکلات را حل کند/ منکر مشکلات در کشور نیستیم.ما هم به بعضی مسائل از جمله وضعیت معیشتی و اقتصاد مردم، بیکاری و گاهاً بعضی انتصابات در دولت معترضیم / یکی از خلاء هایی که در کشور احساس می شود وجود افرادی چون آیت الله بهشتی ست. آیت الله بهشتی شخصیتی بود که نه اصلاح طلب ها و نه اصول گراها به او روی خوش نشان نمی دادند/مردم باید بر انتخاب هایی که می کنند مثل مجلس شورای اسلامی، شورای شهر و… نظارت داشته باشند/ آقای استاندار! در شهری مثل مسجدسلیمان ۹ ماه است که فرمانداری با سرپرستی اداره می شود/ با گذشت حدود یکسال و نیم هنوز تکلیف شهردار مشخص نشده است! / شورای شهر پس از ۶ ماه که در استان رای به ابطال آن دادند همچنان بلاتکلیف است و نه ابطال می شود نه تائید! / جوانان امروز وقتی بیکاری، فاصله طبقاتی و مرفهان بی دردی چون بعضی آقازاده را می بینند ناراحت می شوند/ برگزاری میزگرد در رسانهها از جمله صدا و سیما و برپا کردن تریبون بحث آزاد در دانشگاهها و مدارس، میتواند در بیان مطالبات و نشاط سیاسی اجتماعی موثر باشد
رویش زاگرس: همزمان با سالروز وفات حضرت معصومه علیهاالسلام حجت الاسلام محمد صادق امینی در جمع عزاداران مسجد حضرت معصومه (س) منطقه هشت بنگله شهرستان مسجدسلیمان از ضرورت تعمّق هر چه بیشتر در شاخصههای وجودی و عظمت مقام حضرت معصومه (س) سخن به میان آورد و گفت: تأکیدات ائمه معصومین(ع) همگی لزوم واکاوی شأن و منزلت بالای آن حضرت را دو چندان میکند. وی با تاکید بر الگوپذیری از حضرت فاطمه معصومه (س) گفت: حضرت فاطمه معصومه (س) یکی از بهترین و عالمترین زنان عصر خود بودهاند چرا که جایگاه این بانوی بزرگ اسلام نزد ائمه اطهار(ع) در زمینه علم و اخلاق بسیار والا و با ارزش است که می تواند الگوی همگان در جامعه قرار بگیرد… به گزارش پایگاه خبری رویش زاگرس حجت الاسلام امینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وقایع اخیر در کشور اذعان داشت: علیرغم این که معتقدیم دولت آقای رئیسی دولت عدالت محوری ست اما ما نیز منکر مشکلات در کشور نیستیم و به بعضی مسائل از جمله وضعیت معیشتی و اقتصاد مردم، بیکاری و گاهاً بعضی انتصابات در دولت معترضیم اما باید حواس مان باشد شریک تعداد معدودی افراد که هدف شان اغتشاش و ضربه زدن به اصل نظام است نشویم و خلاف نقشه راه و آرمان های شهدا حرکت نکنیم…
این استاد حوزه علمیه در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: متاسفانه بعضی خواص، نخبگان و سلبریتی ها به جای آن که نقشه راه را تبیین کنند افراط و تفریطی عمل و با رفتارهای شان جوانان را به انحراف تهییج کردند. در صورتی که همه ما در یک مسیر داریم حرکت می کنیم و آن تمدن باشکوه و جهانی امام زمان (عج) است…
وی ادامه داد: همانگونه که رهبر معظم انقلاب در جمع دانش آموزان فرموده اند: نوجوان امروزی فکر می کند، تحلیل می کند، تحلیل را درست می فهمد، نکاتی به نظرش می رسد، جوان امروزی اهل تحلیل است؛ این خیلی نکتهی مهمّی است، این خیلی قابل توجّه است. بچّههای ما و جوان های ما حرف دارند و این خاصیّت انقلاب اسلامی است. مطمئن باشید اگر من وظیفهی خودم را انجام بدهم، شما وظیفهی خودتان را انجام بدهید، دستگاههای مختلف وظایف خودشان را انجام بدهند، هر کدام هر جا هستیم، هر جا ایستادهایم، وظیفهی خودمان را بشناسیم و انجام بدهیم، تمام مشکلات کشور برطرف خواهد شد و کشور به آن آرزوی نهایی خودش خواهد رسید…
وی گفت: یکی از خلاء هایی که در کشور احساس می شود وجود افرادی چون آیت الله بهشتی ست. آیت الله بهشتی شخصیتی بود که نه اصلاح طلب ها و نه اصول گراها به او روی خوش نشان نمی دادند. شخصیتی که اجتهاد حوزوی را سپری کرده بود، دکترای فلسفه داشت و به ۴ زبان زنده دنیا مسلط بود. اصلاح طلب ها چون آیت الله بهشتی کاملاً متشرع و متدین بود و اصول گرایان نیز چون ایشان قائل به گفتگو، مناظره، آزادی و مباحثه بود… وی ادامه داد: بزرگترها بهتر به یاد دارند در اویل انقلاب آیت الله بهشتی با افرادی چون احسان طبری، کیانوری و…ساعت ها بحث و مناظره می کرد در حالی که امروز ما نمی توانیم ده دقیقه با فرزندان مان گفتگو کنیم… به قول یکی از نخبگان آنقدر اصلاح طلب ها و اصول گراها درگیر خود شده اند که دیگر مرجع فکری جوانان و دهه هشتادی ها نیستند و گاهاً مرجع بعضی از آنان اینترنشنال و بی بی سی شده است!
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مسئولان باید به مردم اعتماد کنند، مردمی که ستون دین هستند، گاهی شنیدن انتقادات می تواند بسیاری از مشکلات را حل کند. مسئولین باید انتقاد پذیر باشند. از سوی دیگر مردم نیز باید بر انتخاب هایی که می کنند مثل مجلس شورای اسلامی، شورای شهر و… نظارت داشته باشند. امینی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به استاندار خوزستان گفت: در شهری مثل مسجدسلیمان هنوز تکلیف فرماندار آن مشخص نیست. ۹ ماه است که فرمانداری با سرپرستی اداره می شود! در صورتی که عرف آن حدود ۳ ماه بیشتر نمی باشد همچنین با گذشت حدود یکسال و نیم هنوز تکلیف شهردار مشخص نشده است! و شورای شهری که پس از ۶ ماه که در استان رای به ابطال آن دادند همچنان بلاتکلیف است و نه ابطال می شود نه تائید! است.
وی گفت: این مطالب را نه به طرفداری و نه ضد کسی می گویم صرفاً به دفاع از یک شهرستان و مردم عرض می کنم این بلاتکلیفی توهین به مردم شهر یک هزار شهید مسجدسلیمان است. نباید در سخنرانی ها تنها به بیان مسائل مذهبی اکتفاء کنیم بلکه باید مشکلات را نیز فریاد بزنیم. وقتی من زبان مردم نباشم بلندگوهای استکبار صدای مردم خواهد شد. حجت الاسلام امینی گفت: برگزاری میزگرد در رسانهها از جمله صدا و سیما و برپا کردن تریبون بحث آزاد در دانشگاهها و مدارس، میتواند در بیان مطالبات و نشاط سیاسی اجتماعی موثر باشد. وی ادامه داد: جوانان امروز وقتی بیکاری، فاصله طبقاتی و مرفهان بی دردی چون بعضی آقازاده را می بینند ناراحت می شوند.
امام جمعه سابق مسجدسلیمان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سهم ۲۵۴ میلیاردی مسجدسلیمان از حق آلایندگی گفت: پس از سالها تحمیل آلودگی ناشی از صنایع آلاینده به استان خوزستان، دولت آقای رئیسی برای اولین بار ۶ هزار میلیارد تومان حقوق قانونی از محل عوارض آلایندگی صنایع آلاینده را به مردم این استان برگرداند. رقمی که معادل کل بودجه مصوب استان خوزستان در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ است که سهم شهرستان ما نیز بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان می باشد. رقمی که میتواند تحول بزرگی در توسعه و حل بسیاری از مشکلات بر زمین مانده مردم شهرستان ایفا کند که جا دارد از شورای محترم تامین تشکر کنم که به دلیل بلاتکلیفی شهرداری این حساب را بلوکه کرده است تا ان شالله پس از روشن شدن اوضاع شهرداری و شورای شهر در جای مناسب هزینه شود…