رویش زاگرس: شهردار مسجدسلیمان در جلسه شورای اداری این شهرستان بخشی از عملکرد سه ماهه خود را ارائه داد. به گزارش پایگاه خبری رویش زاگرس آرش قنبری با بیان این که از ابتدای ورود من به شهرداری حدود سه ماه می گذرد گفت: در این مدت سعی کردیم با یک برنامه ریزی مدون و ۳۰ عنوانی به گونه ای حرکت کنیم که عقب ماندگی های دو سه ساله اخیر که شهردار نداشتیم جبران شود. وی با بیان این که اولین برنامه ما در بدو ورود ایجاد منابع درآمدی بود گفت: ما معتقد هستیم شهرداری نباید دل به دریافت اعتبارات آلایندگی و ارزش افزوده ببندد چرا که این مبالغ را نمی توان به عنوان یک درآمد مستمر در نظر گرفت به همین دلیل به سمت سرمایه گزاری منابع پایدار همچون ممیزی املاک و استفاده از ظرفیت صنایع به خصوص در مسئولیت های اجتماعی آن ها و روش های نوین تامین منابع مالی پروژه ها و پائین آـوردن قیمت تمام شده پروژه ها رفتیم…
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در بحث بافت فرسوده و بازآفرینی شهری ۴ محله خواجه آباد،مالجانکی،تلخاب و باغ چشمه علی را در گام اول مشخص کردیم که طی دو هفته آینده پروژه های این مناطق مشخص خواهند شد و طی هماهنگی با فرماندار محترم به مسکن و شهرسازی ابلاغ تا اعتبارات آن پرداخت شود.
شهردار مسجدسلیمان در ارتباط با پسماند شهری نیز گفت: یکی از مسائلی که باعث نارضایتی شهروندان شده است مشکل پسماند است. طبق برنامه ریزی های انجام شده اقدامات مقدماتی طرح تفکیک زباله از مبداء را شروع کرده ایم که بر اساس نوع زباله ما زباله ها را از مردم خریداری خواهیم کرد.
همچنین محل دفن زباله نیز یکی از معضلات اصلی شهر بود که اقدامات مقدماتی آن با عتبار ۳۵ میلیارد تومان آغاز و مشاور طرح نیز مشخص که قرار است تا ۱۵ تیرماه طرح آماده و به ما ارائه شود. لازم به ذکر است ۱۰ میلیارد تومان از این مبلغ را شهرداری و ۲۵ میلیارد تومان مابقی توسط استانداری پرداخت خواهد شد.
قنبری در ارتباط با جمع آوری زباله سطح شهر و محلات نیز گفت:تا امروز ماشین آلات از پیمانکار و نیروی انسانی از شهرداری بود که این مسئله گاهاً با مشکلاتی همراه بود اما از ۲۷ خرداد طی قراردادی جدید با پیمانکار از فلکه نفتون و فلکه زندان تا فلکه دانشگاه برون سپاری و کل این منطقه در بحث ماشین آلات و نیروی انسانی به پیمانکار سپرده خواهد شد تا دیگر بهانه ای وجود نداشته باشد…
شهردار مسجدسلیمان در ارتباط با واگذاری دکه ها در سطح شهر گفت: به جرات می گویم از روزی که من آمده ام حتی یک دکه واگذار نشده است و اگر شهروندان مشاهده می کنند دکه جدیدی نصب می شود به این دلیل است که بعضی ها از گذشته قرارداد داشته اند و به دلیل این قرارداد ما وظیفه جانمایی داریم…
وی در ارتباط با با نصب المان های شهری نیز گفت: در حال حاضر سه المان سردار سلیمانی، بی مریم بختیاری و المان شهید در حال آماده سازی ست که پس از اتمام در میادین شهر نصب خواهند شد.
مهندس آرش قنبری همچنین در ارتباط با جمع آوری سگ های بلاصاحب نیز گفت: طبق برآوردهای انجام شده حدود ۶ هزار سگ بلاصاحب در شهر وجود دارد که حدود یک ماه است طی قراردادی که با یکی از شرکت ها منعقد کرده ایم کار جمع آوری این سگ ها آغاز و با نظارت دقیق محیط زیست به اهواز منتقل می شوند.
قنبری در ارتباط با آسفالت محلات نیز گفت: ۵ محله دره گلگیری،سرکوره ها،کلگه،سرمسجد و دره مجسمه جز تعهدات شهرداری به سازمان راه و شهرسازی بود که در قبال آسفالت این محلات به ما قیر رایگان اختصاص بدهند و همزمان با دو اکیپ دیگر در حال آسفالت دیگر مناطق شهرستان هستیم.
شهردار مسجدسلیمان در بخش دیگری از سخنان خود در ارتباط با حمل و نقل عمومی گفت: شهرداری مسجدسلیمان ۴۷ اتوبوس دارد که از این تعداد تنها ۵ اتوبوس فعال است که در حال برآورد هستیم یا تعمیر یا به فروش برسانیم و از قبل فروش آن اتوبوس های جدید خریداری نمائیم.پاکسازی مناطق آلوده و ایجاد فضای سبز با همکاری شرکت نفت،راه اندازی سرویس های بهداشتی در سطح شهر،مبلمان شهری و آرامستان ها، همچنین ایجاد ساختار بر اساس چارت سازمانی و فعال کردن اتوماسیون اداری، ساماندهی کشتارگاهها و… از جمله مواردی ست که یا در حال انجام و یا بزودی آغاز خواهند شد.
قنبری گفت:در حال حاضر ۳۶ پروژه در حال انجام و ۱۸ پروژه نیز تعریف که مراحل نهایی و دریافت مجوز از استانداری را می گذراند.
سلام و خسته نباشید .لطفا و خواهشا جناب شهردار عزیز و تلاشگر اگر میخواهید واقعا دلسوزانه به مشکلات شهر غلبه کنید یک واحد گشت برای بررسی و حل فوری در سطح شهر ایجاد کنید .شما کلی مسائل مهم را دقیق نگاه میکنید و سعی در حل آنها داشته که واقعا جای تقدیر هم دارد .اما مواردی هست کوچک اما به مرور تبدیل به معضل بزرگ شده ..شببه خیابان پشت فرمانداری سابق که جهت ترمیم فاضلاب همانجور رها شده ویا در وسط شهر کوچه هایی در سی برنج و یا دیگر نقاط ..یا اینکه یک خط و یا سامانه فعال پیامکی یا تلفنی بجای اینهمه انتشار تبلیغات بدون فایده میتواند راه سریعتری برای ارسال و انتقال نظرات و مشکلات شهروندان باشد..چه بسی دراین پیشنهاد ها ومشارکتهایی هم رایگان برای بهبود وضع شهر داده شود و بشود استفاده کرد..و آخراینکه از خود مردم و توان خودشان برای برخی موارد کمک بگیرید .ممنون