در حادثه ای دیگر طی یک هفته گذشته یک جوان ۲۴ ساله در دریاچه راکه شهرستان مسجدسلیمان بر اثر غرق شدگی جان خود را از دست داد/ بر اثر بی کفایتی بعضی مسئولان و مدیران استان خوزستان و بنا بر شنیده ها از سال ۱۴٠٠ تاکنون حدود ۶٠ نفر از جوانان شهرهای مسحدسلیمان، اندیکا و لالی بر اثر غرق شدگی جان خود را از دست داده اند/شهرستان مسجدسلیمان همچنان فاقد پایگاه ساحلی
رویش زاگرس: یک جوان حدودا ۲۴ ساله در روستای راکه از توابع شهرستان مسجدسلیمان بر اثر غرق شدگی جان خود را از دست داد که توسط نیروهای محلی از آب بیرون کشیده شد.
به گزارش پایگاه خبری رویش زاگرس هر ساله با شروع فصل گرما شاهد حضور جوانان در حاشیه رودخانهها و دریاچههای شهرستان هستیم که این حضور خالی از خطر و حادثه نیست.
طی دو سال اخیر بارها خبر غرق شدن جوانان در شهرهای مسجدسلیمان، اندیکا و لالی شنیده شده و بنا بر شنیده ها از سال ۱۴٠٠ تاکنون حدود ۶٠ نفر از جوانان این سه شهر بر اثر غرق شدگی جان خود را از دست داده اند و هیئت شنا مسجدسلیمان علیرغم کمبود امکانات و تجهیزات به تنهایی جور خارج کردن غرق شدگان را کشیده است.
و متاسفانه هیچ کدام از مسئولان کشوری و استانی به این اخبار توجه نکرده اند.
رسانه های شهرستان و مسئولان سابق نجات غریق شهرستان مسجدسلیمان بارها این مسئله را فریاد زده اند اما در سایه بی لیاقتی ها و بی توجهی ها همچنان شاهد اخبار غم انگیز از دست دادن جوانان مان هستیم.
بی شک احداث پایگاه ساحلی در منطقه ای چون پل لالی که سال هاست فریاد زده می شود می توانست به کاهش تلفات کمک کند.
لازم به ذکر است طی چند روز گذشته نیز میثم مرادی غواص و نجات غریق مسجدسلیمانی در حین انجام وظیفه خودجوش خود در قبال همشهری غرق شده که چندی پیش دچار سانحه شده بود به دلیل کمبود امکانات و فرسودگی وسایل غواصی به کام مرگ رسید.
شصت نفر جوان عمدتا براثر خودکشی از پل کابلی لالی خود را پایین انداختند و در عمق ۹۰متری دریاچه جانشان را از دست دادند
نه کسی پاسخگوی این فاجعه است
نه کسی و نهادی بدنبال چاره اندیشی
نه ایستگاه نجات غریق
نه نهادی بدنبال علت یابی این فاجعه گسترده و سریالی
حداقل مدیران رسانه های متعهد محلی با طرح موضوع در مطبوعات مختلف در قبال این معضل حساسیت ایجاد تا چاره اندیشی شود.