رویش زاگرس: کوچه های شهر را که ورق می زنم، نامت را بر پیشانی افتخار این سرزمین، درخشان می یابم. از پشت نیزارهای به خون نشسته صدایت میزنم و رودخانه های وطن، شکوه سرخت را به ترنم می آیند.
می ستایمت که شانه های شکوهمندت، آبروی کوهستان هاست و اردیبهشت نگاهت، در چشمان هیچ بهاری نمی گنجد.
می ستایمت که قانون جوانمردی را بر صفحه های تاریخ این دیار، حک کردی و سرانگشتان حماسی ات، ثانیه های ظلم را به کام مستبدان زمین، جهنم کرده.می خوانمت که چون سپیداران، پیوسته در اندیشه باران بودی…
شهید غلامرضا صالحی در سال ۱۳۴۱ در خانواده ای مذهبی، کارگری در محله سرکوره ها به دنیا آمد. وی دوران تحصیل خود را به ترتیب مقاطع تحصیلی در دبستان سینا، مدرسه راهنمایی رازی و دبیرستان سینا طی نمود. غلامرضا همچون تمامی بچه های جنوب فوتبال خود را از زمین خاکی های محلات شروع کرد و در دبیرستان تاریخی سینا زیر نظر استاد اصغر سلطانی ادامه داد.
شهید صالحی در رده باشگاهی به تبعیت از برادر بزرگوارش زنده یاد علیرضا صالحی به تیم دارایی پیوست و پس از دو فصل به تیم قدس نقل مکان نمود. پس از حضور موفق در عرصه آموزشگاهی، سال ۱۳۶۳ به همراه تیم قدس (منتخب مسجدسلیمان) در تبریز در جام قصاب عصر جدید با حضور تیم های مطرحی همچون منتخب تبریز درخششی فوق العاده داشت و نقش بسزایی در نایب قهرمانی قدس به عنوان نماینده خوزستان در آن مسابقات داشت.
مربیان وی اساتید اصغر سلطانی، صیدال سرقلی مرحوم علیرضا صالحی و علی قلی پور از حسن اخلاق و مهارت های فنی به نیکی یاد می کنند.
شهید غلامرضا صالحی در اوج فوتبالش حضور در جبهه های جنگ تحمیلی را بر مستطیل سبز ترجیح داد و برای حضور در ترکیب تیم قدس صبح هر مسابقه مستقیماً از خط مقدم جبهه به ورزشگاه پیر مسجدسلیمان می آمد. غلامرضا در جبهه نیز از فرماندهان گردان سلمان بود و به دفعات با رشادت خود تحسین همگان را برانگیخت. اما شهادت غلامرضا در جبهه فاو و در پی عملیات گشتی رزمی صورت پذیرفت و غلامرضا در چهاردهم آبانماه ۱۳۶۴ الله اکبر گویان هدف قناصه دشمن قرار گرفت و به خیل شهدای جنگ تحمیلی پیوست. یادش گرامی و راهش پر رهرو باد.
درود به روان پاک شهید غلامرضا صالحی، آن بسیجی نمونه و پاسدار دلیر انقلاب، چشم و چراغ محله سرکورهها و مسجد امام حسین(ع)وپایگاه مقاومت بسیج قدس