باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان- این اولین سفر مجموعه مدیران استانداری و جمعی از مدیران کل استان خوزستان به مسجدسلیمان، برای اجرایی کردن طرح احداث کارخانه آلومینوم است که در مرحله بعد، بحث احداث فرودگاه دنبال میشود.
استاندار خوزستان به همراه ۵ معاون خود و جمعی از مدیران کل استان در محل فرمانداری مسجدسلیمان تشکیل جلسه داد تا تصمیمات مهمی را در راستای اجرایی کردن توجهات دولت تدبیر و امید برای خروج این شهرستان از بن بست اقتصادی و محرومیت اتخاذ کند.
به گزارش سايت خبري باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان، عبدالحسن مقتدایی در نشستی که برای اجرایی کردن عملیات احداث کارخانه آلومینیوم کاوه خوزستان در مسجدسلیمان برگزار شد، تاکید کرد: راه اندازی این کارخانه، ادامه عملیات احداث پتروشیمی و تاسیس فرودگاه مسجدسلیمان از تصمیمات مهمی است که در دولت تدبیر و امید برای محرومیت زدایی شهرستان مسجدسلیمان به جد دنبال میشود.
این در حالی است که استانداری خوزستان توجه ویژهای نیز به امور ورزش و جوانان این شهرستان از جمله تیم فوتبال نفت دارد.
مقتدایی اجرای این پروژههای اقتصادی را در اشتغالزایی منطقه، مهم توصیف کرد و گفت: کارخانه آلومینیوم و پتروشیمی باید درشهر مسجدسلیمان دفتر تاسیس کنند و ارزش افزوده فعالیت این کارخانهها و سایر مزیتهای ناشی از فعالیت اقتصادی آنها باید درمنطقه هزینه شود.
در این جلسه، مدیرعامل شرکت پتروشیمی مسجدسلیمان با واگذاری حدود ۵۰ هکتار زمین برای اجرایی کردن فاز نخست احداث کارخانه آلومینیوم این شهرستان موافقت کرد.
استاندار خوزستان در این نشست مقرر کرد: شهرکهای صنعتی مسجدسلیمان، معادل و یا بیشتر از ۵۰ هزار هکتار زمین به پتروشیمی این شهرستان واگذار کند.
معاون برنامهریزی استاندار خوزستان نیز علت احداث کارخانه آلومینیوم در کنار پتروشیمی مسجدسلیمان را توجیه پذیری اقتصادی عنوان کرد تا از هزینههای ناشی از پراکندگی آنها جلوگیری به عمل آید.
امید حاجتی افزود: در فاز اول، ۵۰ هزارهکتار از اراضی پتروشیمی مسجدسلیمان در اختیار شرکت آلومینیوم قرارمی گیرد تا هر دو طرح با استقرار در کنار هم از مزایای دسترسی به جادهها، خط آهن و سایر مزیت اقتصادی برخور دار باشند.
شرکت آلومینیوم کاوه مسجدسليمان با مشارکت ۶۰ درصدی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و ۴۰ درصدی سازمان توسعه صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) با هدف تولید ۳۵۰ هزار تن آلومینیوم در سال در دو فاز جداگانه (۱۷۵ هزار تنی) با مجموع ۳۲۸ دیگ و تکنولوژی ۴۰۰ کیلو آمپر (بالاترین تکنولوژی موجود) و نیروگاه اختصاصی ۴۶۸ مگاواتی با قابلیت ارتقا تا ۱۰۰۰ مگاوات دراستان خوزستان و منطقه مسجدسلیمان با هدف محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال احداث میشود.
سلام علیکم
سپاس از زحمات شما ” اگر با توکل بر خدا پیش برویم /با احداث این کارخانه دیگر جوان بیکاری در سطح شهر دیده نمیشود***
ان شاءالله
اگرمثل کارخانه سیمان نشود…..
ا سلام جناب آقای مرادی مدیر سایت خوب و حق گوی شهر
چرا از میان این حضار از درج صحبت های دکتر جلیلی خودداری نمودی ؟
با سلام. جناب آقاي مهمدي اگر بيشتر دقت كني متوجه خواهي شد صحبت هاي جناب دكتر جليلي در قسمت ويژه سايت كار شده است.
سلام”
ان شا الله با همت شما مسولین در روزهای آتی مردم مظلوم و محروم این شهر شاهد به راه اندازی کارخانه ی آلمینیوم سازی باشند.